Mirabela Dauer, în lacrimi la lansarea cărții de poezii a lui Raoul! „Am vorbit mai rar în ultima vreme!”

Publicat: 21 nov. 2019, 14:22 Autor: Maria Apostol Vedete

Dupa mai mult timp in care nu au mai fost vazuti impreuna cantand sau la evenimente, aseara Mirabela Dauer si Raoul s-au intalnit din nou, cu ocazia unui eveniment special, lansarea volumului de poezii „Tot ce nu ti-am spus”, a lui Raoul, pe numele sau din buletin, Rares Borlea.

Surpriza a fost una placuta pentru amandoi artistii, iar Mirabela Dauer a fost vizibil emotionata, izbucnind chiar in lacrimi in momentul in care Teo Trandafir, prezentatoarea evenimentului, a invitat-o pe scena pentru a spune cateva vorbe despre colaborarea cu Raoul.

Pentru ca nu se astepta sa fie chemata la speech, celebra artista nu a putut spune nimic, deoarece emotiile momentului si-au spus cuvantul, Mirabela putand fi vazuta in lacrimi!

„Mirabela a acceptat invitatia mea, a venit cu mare drag, desi noi nu mai colaboram in momentul de fata si nu ne-am mai vazut in ultima vreme, am vorbit mai rar. Ma bucur insa si ii multumesc ca mi-a fost aseara alaturi la lansarea cartii mele.

Am sunat-o si am invitat-o si iata ca acest eveniment de suflet ne-a adus impreuna! Relatia noastra nu mai este ca pe vremuri, dar nu suntem certati. Aseara a fost emotionata si a avut lacrimi in ochi. Eu o apreciez enorm si ma bucur ca am avut ocazia sa colaborez cu Mirabela Dauer!”, a declarat Raoul, exclusiv pentru Ciao.ro.

Indragitul artist si-a lansat aseara cartea de poezii „Tot ce nu ti-am spus”, in Sala de Marmura a Palatului Militar National. I-au fost alaturi prieteni de suflet, printre care Irina Loghin, Stela Enache, organizatorul de spectacole Bebe Mihu, sotul Mariei Dragomiroiu, Andreea Banica, Adriana Bahmuteanu si multi altii. T

eo Trandafir, buna prietena a lui Raoul, a prezentat evenimentul. Cartea  a fost lansata sub auspiciile Instituțiilor de Cultura din Armata României, prefata fiind scrisa de Teo Trandafir, Maia Morgenstern si Horatiu Malaele.

Publicat: 21 nov. 2019, 14:22 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă