Hugh Hefner, de nerecunoscut in ultimele luni de viata! Taticul Playboy slabise enorm si nu mai putea merge

Publicat: 30 sept. 2017, 22:18 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a murit la varsta de 91 de ani. A fost un barbat dorit si inconjurat mereu de femei frumoase, iar pe multe dintre ele, dupa cum a recunoscut chiar el, nu le-a ratat.

In ultimii ani, Hugh si-a petrecut viata departe de lumina reflectoarelor, si asta datorita unei infectii pe care a avut-o in urma cu doi ani s i-a afectat grav spatele. Taticul Playboy nu putea sa se mai deplaseze fara ajutor in ultimele luni si avea un ingrijtor permanent.

Daily Mail a publicat ultimele imagini cu Hugh Hefner in viata. Barbatul ajunsese de nerecunoscut, corpul lui fiind extrem de slabit. De asemenea, nu mai putea merge fara ajutorul unui cadru de sustinere.

Pe 16 iunie insa, fondatorul Playboy a fost surprins jucand table cu doi dintre fii sai, Cooper, 26 de ani, si Marston, 27 de ani.

Copiii indurerati ai afaceristului, Cooper, Marston si David, in varsta de 62 de ani, impreuna cu fiica cea mare a acestuia, Christie, 64 de ani, au organizat o cina memoriala un restaurant japonez din Brentwood, California, la nci o zi dupa moartea tatalui lor.

Copiii acestuia au organizat o cina in memoria tatalui lor
Copiii acestuia au organizat o cina in memoria tatalui lor

Se pare că soția lui Hefner de 31 de ani, Crystal Harris, nu a fost invitată la masă. 

Crystal Harris a fost ce-a de-a treia soţie a lui Hugh Hefner. Prima dată, legendarul publicist a fost căsătorit cu Millie Williams (1949–1959), alături de care a avut doi copii, Christie (cea care a preluat conducerea companiei Playboy Enterprises în 1988) şi David, iar din a doua căsătorie cu „iepuraşul“ Kimberley Conrad (1989–2010) au rezultat doi băieţi: Marston şi Cooper, ce ocupă funcţia de director creativ al revistei Playboy.

CITESTE SI:

S-a aflat cauza mortii lui Hugh Hefner! Familia a recunoscut ca era bolnav. Ce virus contractase in urma cu 2 ani…

Au devenit parinti pentru a treia oara! Ce cuplu de vedete e in extaz: „Puiul nostru a venit, in sfarsit” 

Simona Gherghe si-a botezat fetita! Cum s-a imbracat prezentatoarea tv pentru cel mai important eveniment din viata ei

 

Publicat: 30 sept. 2017, 22:18 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă
×