A ramas mutilat, dupa ce a fost atacat de un tigru! Dupa 23 de ani, barbatul a decis sa isi arate chipul desfigurat. E infiorator

Publicat: 30 sept. 2017, 13:53 Autor: Echipa Ciao.ro Life

Un barbat care a ramas desfigurat, dupa ce a fost muscat de un tigru, si-a aratat cicatricele pentru prima data.

Hashmot Ali, din Bangladesh, a suferit un accident cumplit, in urma cu 23 de de ani. In timp ce dormea pe o barca, ancorata, un tigru s-a furisat si l-a muscat. Atacul brutal l-a lasat desfigurat pe barbat, iar colegii cu care se afla s-au chinuit sa il indeparteze pe tigru si sa-l urce pe barbat inapoi in barca.

 

Cand a fost dus la spital, medicii i-au spus ca e prea tarziu si ca tot ce pot face este sa ii acopere ranile cu niste pansamente, noteaza Daily Mail.

Din nefercire, omul este desfigurat, nu poate participa la ceremonii in public si isi acopera chipul cu o batista. Barbatului ii este teama ca fiica lui nu isi va gasi un sot din cauza faptului ca el este desfigurat. Cu toate astea, acesta a avut curaj sa isi dea jos, pentru prima data batista, si sa-si arate cicatricele, dupa 20 de ani de la atacul care i-a marcat viata.

Acum, Hashmot Ali are o noua speranta. O echipa de medici din Dhaka s-a oferit sa il ajute si il vor opera din nou. Barbatul spera ca nu va mai fi nevoit sa isi ascunda iar chipul si se va putea bucura de viata ca un om normal. A ramas desfigurat, dupa ce a fost atacat de un tigru. Dupa 20 de ani, a decis sa isi arate, pentru prima data, cicatricele

Publicat: 30 sept. 2017, 13:53 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă
×