Vedeta snur, fara… O blonda celebra a fost pozata in lenjerie intima. Iti vine sa crezi ca are 40 de ani?

Publicat: 28 sept. 2017, 16:42 Autor: D. C. Vedete

Blonda celebra, pozata in lenjerie intima. Lady Victoria Hervey si-a etalat trupul tras ca prin inel pentru o sedinta foto. Aceasta se afla in Kenya, la faimosul parc national Amboseli. Vedeta de 40 de ani a realizat o sedinta foto pentru designerul Grace Chen.

Lady Victoria Hervey are 40 de ani si se tine bine! A aparut in atentia presei in urma cu cateva luni dupa ce a recunoscut ca a intretinut relatii intime cu Mel B si sotul ei. Acum, cand scandalul dintre cei doi soti care o implica si pe ea s-a mai domolit, Lady Victoria Hervey isi vede de viata.

Blonda celebra, pozata in lenjerie intima

Blonda celebra, pozata in lenjerie intimaAceasta a fost fotografiata de paparazzi de peste Ocean in timp ce se schimba. Lady Victoria Hervey apare in lenjerie intima, cu mainile peste sani. Aceasta este ajutata de o tanara asistenta sa se imbrace cu una din tinutele cu care va poza.

Blonda celebra, pozata in lenjerie intimaLady Victoria Hervey a facut tot posibilul ca sanii ei mici sa nu fie vazuti de cei din jurul ei. Apoi a asteptat minute in sir sa fie imbracata intr-o rochie destul de complexa, cu sute de franjuri. Imaginile din timpul sedintei foto au fost apreciate de fanii vedetei care au complimentat-o pentru trupul de adolescenta pe care il are in ciuda varstei de 40 de ani.

Citeste si:

„Bianca Dragusanu, la un pas de tragedie! Ce a patit prezentatoarea tv din cauza vremii: „A cazut fix pe masina mea si…”

„Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a murit! Cati ani avea si cum s-a stins din viata, in vila sa”

„Cuplul care are ORGASM timp de 18 ore! Sotii sustin ca nici nu trebuie sa fie in aceeasi camera. Cum reusesc asta”

Publicat: 28 sept. 2017, 16:42 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă
×