A aflat ca are cancer cand era INSARCINATA in 16 saptamani! Povestea de viata a femeii asteia e sfasietoare

Publicat: 30 aug. 2017, 14:12 Autor: D. C. Life
A aflat ca are cancer cand era INSARCINATA in 16 saptamani! Povestea de viata a femeii asteia e sfasietoare

gravida bolnava de cancer a murit

A aflat ca are cancer cand era INSARCINATA in 16 saptamani!

Tasha Trafford, in varsta de 33 de ani, era insarcinata in 16 saptamani cand a aflat ca boala care a mistuit-o, cancerul, a recidivat. Gravida a fost pusa in fata unei decizii crunte: sa salveze viata bebelusului nenascut sau sa se salveze pe sine. Tasha a ales prima varianta: „E de neimaginat pentru mine sa fac ceva care sa-i faca rau copilasului meu”, spunea femeia cand a aflat. Copilasul ei, un baietel perfect sanatos, pe nume Cooper, a venit pe lume pe 12 decembrie 2015, insa femeia s-a stins 11 luni mai tarziu.

Cu patru ani inainte de a deveni mama si de a se casatori in Thailanda, asa cum isi dorise, Trafford a fost diagnosticata cu un tip foarte rar de cancer osos. Avea dureri foarte mari de spate si se plangea mereu doctorilor de acest lucru. Cancerul a fost descoperit in urma unui RMN. Dupa ce-a aflat diagnosticul femeia a facut chimioterapie la spitalul Swansea Singleton, iar dupa doi ani de tratament a fost declarata sanatoasa.

A aflat ca are cancer cand era INSARCINATA in 16 saptamani!

Doctorii i-au spus ca-si poate relua viata dinainte de teribila veste a bolii. Asta a si facut. Inainte de chimioterapie Tashei i-au fost prelevate ovule pe care le-a inghetat in speranta ca intr-o zi va deveni mama. Dupa ce-a fost declarata sanatoasa a facut inseminarea. „A avut copilasul pentru 11 luni. A stiut tot timpul ce urmeaza sa i se intample, dar nu a vorbit prea mult despre asta. A fost o boala lunga si incredibil de grea pentru Tasha”, a declarat Dai Gallivan, tatal femeii.

Citeste si:

Halucinant: aceasta gravida a trecut prin clipe de groaza dupa ce a fost rapita! I s-a taiat burta si i-au luat copilul. Unde a fost gasit micutul

Pe el il stii din Game of Thrones, dar uite ce mare e fetita lui mica! Imaginile cu el si copilul care au topit Internetul

Publicat: 30 aug. 2017, 14:12 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă