Rusoaica despre care toti barbatii au zis ca nu e adevarata, iar cand au vazut toate pozele ei au ramas blocati!

Publicat: 24 aug. 2017, 16:53 Autor: D. C. Life

Rusoaica de 22 de ani e comparata cu Kim Kardashian! Anastasia Kvitko, in varsta de 22 de ani, este supranumita Kim Kardashian de Rusia. Satena are formele si mai rotunjite decat vedeta din reality show. Cu sanii imensi, talia minuscla si sanii mari si rotunzi, Anastasia a facut furori in mediul virtual. Pe Instagram este o adevarata senzatie si are peste 66 de milioane de urmaritori.

Rusoaica se pozeaza in cele mai luxoase locatii, iar fotografiile sale sunt apreciate de sute de mii de persoane. Mesajele in care formele ii sunt laudate curg cu miile la fiecare fotografie. Visul frumoasei rusoaice a fost sa devina model, insa agentiile de modelling au refuzat sa o ia in echipele lor motivand ca e prea grasa.

Rusoaica de 22 de ani e comparata cu Kim Kardashian!

Rusoaica de 22 de ani e comparata cu Kim Kardashian!In loc sa incerce sa slabeasca pentru a se incadra in tiparul cerut, Anastasia si-a transformat formele generoase intr-un atuu. A inceput sa pozeze sexy si a reusit sa devina cunoscuta in mediul virtual. Anastasia spune ca formele ei sunt complet naturale.

Rusoaica de 22 de ani e comparata cu Kim Kardashian!„Cand eram copil faceam atletism, iar acum incerc sa ma mentin in forma mergand de cateva ori pe saptamana la sala. Nu mananc carne, nici macar de pui si evit fast food-urile. Mananc hrana sanatoasa. Este foarte greu sa gasesti alimente organice in magazinele din SUA. Nu folosesc photoshop in fotografiile mele”, a spus tanara rusoaica.

Citeste si: „Are 29 de ani si este femeia cu cele mai groase coapse din lume! Sute de mii de barbati o adora pentru cum arata”

Publicat: 24 aug. 2017, 16:53 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă
×