Jennifer Lopez, sexy la 48 de ani! Vedeta a pozat in lenjerie pentru revista Paper

Publicat: 22 aug. 2017, 18:19 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Jennifer Lopez, sexy la 48 de ani! Vedeta a sustinut un show grandios in Las Vegas, weekendul trecut. Cu acesta ocazie, redactia revistei Paper i-a lansat o invitatie la o super sedinta foto. Aceasta va aparea in curand pe piata, ca editie speciala Sin City.

Jennifer Lopez, sexy la 48 de ani in lenjerie intima. Aceasta a realizat o super sedinta foto in care si-a etalat formele. Actuala iubita a lui Alex Rodriguez a vorbit despre orasul Las Vegas. J.Lo. a marturisit ce ii place sa faca in oras si cum se distreaza pe vechile ei piese.

Cantareata a marturisit ca danseaza pana i se invineteste posteriorul pe piese ca Jenny From The Block sau Your Love Don’t Cost A Thing. „Cred ca oamenii vin in Las Vegas ca sa isi faca de cap, sa se distreze. Este ceva sexy in acest lucru. Iti dai frau liber inhibitiilor si te distrezi cum iti trece prin cap.

Jennifer Lopez, sexy la 48 de ani

Jennifer Lopez, sexy la 48 de ani paper 2017Cand vin aici, imi fac show-ul. Este foarte epuizant si nu pot sa imi fac de cap cand vin aici. Numele spectacolului meu este ‘All I have’ asa ca nu pot sa urc pe scena si sa le dau fanilor doar jumatate. Nu pot face asta. Dar iubesc spectacolele si mancarea. Urmaream toate spectacolele Cirque du Soleil, le-am vazut pe toate.

Imi place ca restaurantele de aici se schimba mereu. Aduc tot timpul cei mai buni chefi bucatari din lumea intreaga. Asa atrag oamenii sa vina si sa joace la casino. Este un bonus pentru mine caci eu nu pariez, dar mananc. Mult chiar! Ocazional 🙂

Jennifer Lopez, sexy la 48 de ani paper 2017Eu nu am aventuri, nu fac asta. Cand vin aici, cel mai nebun lucru pe care pot sa il fac este sa dansez. Am dansat o data pana la 4 dimineata. Si asta a fost tot. Dansez in fiecare dimineata, cand ma trezesc. Ma relaxeaza si ma tine puternica. Trebuie sa am grija ca muschii mei sa fie puternici.

Jennifer Lopez, sexy la 48 de ani

Jennifer Lopez, sexy la 48 de ani paper 2017Ma aleg cu multe vanatai, este un show dificil. Si imi place sa imi schimb si costumele. Imi place sa le ofer oamenilor un show magnific. Nu e vorba doar de muzica sau de dans, ci si de costume, decoruri, dansatori, trupa, momente. Intotdeauna ma provoc sa fiu mai buna cu fiecare show pe care il fac. Vreau sa fac lucruri diferite, sa nu raman axata pe un lucru, vreau sa cresc!

Jennifer Lopez, sexy la 48 de ani paper 2017In prezent lucrez la un album in spaniola, vreau sa fac ceva diferit. Vreau sa ma provoc in continuare sa fiu mai buna, mai creativa. Ma bucur cand vad ca pot face lucruri frumoase. Cred ca oamenii sunt uimiti cand poti face mai multe deoarece lumea te eticheteaza fie ca artist, cantaret, dansator etc”, a marturisit Jennifer Lopez pentru Paper.

Citeste si: „Jennifer Lopez s-a logodit la Paris! Cum fost ceruta in casatorie artista”

Publicat: 22 aug. 2017, 18:19 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă
×