Britney Spears, sexy pe scena! Artista de 35 de ani arata din ce in ce mai bine

Publicat: 22 aug. 2017, 13:08 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Britney Spears, sexy pe scena! Cantareata a reusit sa isi uimeasca fanii in acest weekend. Artista a urcat pe scena in Las Vegas unde a sustinut un super show. Britney Spears a socat publicul cu tinuta ei all black si sexy, chiar daca in cei 20 de ani de muzica a avut aparitii socante.

New outfit for Vegas ???

O postare distribuită de Britney Spears (@britneyspears) pe


Britney Spears, sexy pe scena intr-o tinuta care da nastere unor fantezii… mama, mama! Cantareata a debutat intr-o tinuta all black pe care fanii ei nu au mai vazut-o pana acum. Artista a aparut pe scena imbracata intr-o haina lunga si cu palarie. Dar socul a venit cand si-a desfacut-o si dat-o jos.

Britney Spears, sexy pe scena!

Britney Spears, sexy pe scena 2017 35 de aniToti au ramas cu gura cascata sa vada ca Britney Spears a ales o tinuta desprinsa din filmele pentru adulti. Aceasta a fost inconjurata de dansatorii ei care au ajutat-o sa se dezbrace. Britney Spears a purtat dresuri plasa de culoare neagra. Peste ei, a purtat niste bikini care abia i-au acoperit posteriorul.

Britney Spears, sexy pe scena 2017 35 de aniIn partea superioara, Britney Spears a purtat un sutien minuscul cu mai multe ate care s-au legat pe trupul ei. Ca sa fie si mai provocatoare, aceasta a purtat si o pereche de dresuri negre inalte. Tinuta ei a fost flurierata si aplaudata de fanii din primele randuri care au innebunit cand au vazut-o asa sexy!

Citeste si: „Britney Spears, aparitie SOCANTA! A renuntat partial la haine si…. Cum arata la 35 de ani!”

Publicat: 22 aug. 2017, 13:08 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă
×