Roxana Ciuhulescu și fiica ei, Ana – super îndrăgostite! Fetita are aceleasi pasiuni ca si mama sa

Publicat: 17 aug. 2017, 16:36 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Roxana Ciuhulescu este adepta provocărilor în viață, de la sporturile extreme pe care le practică fără teamă, până la schimbări care pentru alte femei sunt „majore”, cum ar fi tunsoarea îndrăzneață pe care și-a făcut-o recent.
Cu toate astea, există o constantă în viața ei de ani de zile, Roxana fiind fidelă aceleiași mașini, Land Rover Discovery Sport, cu care se poartă doar cu… mănuși, după cum declară: „Acest Discovery Sport este mașina mea preferată, un SUV extraordinar, care se adaptează impecabil în orice condiții. Este o mașină pe care o conduc doar cu mănuși, deci mă port cu ea cu mănuși, pentru că e demnă de respect”.
În imagini, Roxana și fiica ei, frumoasa Ana care s-a născut de Ziua Îndrăgostiților, sunt în parc și se distrează făcând poze. Sunt îmbrăcate la fel, în rochițe albe și încălțări cu leduri, Ana le aprinde cu tot felul de sărituri pe care Roxana le fotografiază, după care urmează, evident, câteva selfie-uri . Ana este super confortabilă în mașină, Roxana spunând că „suntem amândouă super îndrăgostite de Discovery Sport”. 
Se pare că fiica are aceleași pasiuni ca Roxana, iar dacă a început cu mașinile, sigur va continua cu televiziunea și cu sportul!
Publicat: 17 aug. 2017, 16:36 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă