Sunt anumite aspecte la care nu te-ai fi gandit niciodata cand te urci intr-un avion. Iata ca pentru insotitorii de bord bautura acidulata fara zahar este o adevarata „pacoste”.
Va intrebati de ce? Ei bine, spre exemplu o Cola zero este mult mai greu de turnat in pahar decat sucurile obisnuite intrucat face foarte multa spuma. Asadar, timpul pe care o stewardesa il petrece turnand o bautura cu zero calorii intr-un pahar este mult mai lung decat in cazul unui suc carbogazos cu zahar.
„Dintre toate bauturile pe care le servim, Cola dietetica ia cel mai mult timp pana e turnata in pahare. Dureaza o vesnicie sa se aseze spuma la peste 10.000 de metri altitudine. Sa torn o cola intr-un pahar imi ia timpul pe care l-as petrece in mod normal sa servesc trei pasageri”, a scris Heather Poole, insotitoare de zbor, pe blogul sau.
Motivul pentru care cola dietetica face atat de multa spuma consta in ingredientele pe care le contine, noteaza HuffPost. Cu toate ca o stewardesa nu va fi foarte fericita cand va auzi ca iti doresti o cola dietetica asta nu o va face sa fie mai putin amabila in servire. „Ca sa se stie. Eu beau cola dietetica atat ca stewardesa, cat si ca pasager in avion”, a adaugat aceeasi insotitoare de zbor.
Citeste si: