Horoscop 8 – 21 august 2017. Ce iti rezerva astrele

Publicat: 09 aug. 2017, 20:12 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Horoscop 8 – 21 august 2017. Ce iti rezerva astrele

Berbec

În această perioadă veți avea ceva mai multă nevoie de o cooperare bună cu familia. Prima parte a perioadei vă poate aduce ceva probleme în cazul în care faceți drumuri lungi, deci este bine să luați în calcul și un plan de rezervă. Neînțelegeri pot apărea și atunci când e vorba de anumite acte importante. În schimb, vă puteți orienta foarte bine în această perioadă să vă faceți planuri pentru a avea venituri suplimentare în viitorul apropiat.

Taur

Bucurați-vă de petreceri, distracție și voie bună. Anumite persoane importante pentru voi vă pot oferi ajutorul în această perioadă. În schimb, acasă lucrurile se pot precipita. Prima parte a perioadei pare să fie ceva mai interesantă decât finalul perioadei, deci nu trebuie să pierdeți timpul. La job sunteți creativi, vă puneți în evidență și este indicat totuși să încercați să nu dați motive de gelozie colegilor.

Gemeni

Acasă atmosfera este destul de plăcută și devine și mai frumoasă în a doua parte a perioadei. Pentru cei care acum se căsătoresc, astrele se asează frumos. Pot apărea la orizont anumite neînțelegeri cu unii membrii ai familiei, dar se vor rezolva de la sine. Orice tip de călătorie vă este indicată în acest interval. Noile proiecte vor ieși cum trebuie dacă vă dați silința. Nu vă asumați riscuri care nu sunt necesare. Aceasta este o lună bună și pentru negocieri, în cazul în care doriți să vă cumpărați o casă sau mașină nouă.

Rac

Aveți grijă cunoștințele noi pe care vi le faceți în această perioadă, pentru că nu toate sunt așa cum vor să pară. Sunt avantajate plimbările, vacanțele și timpul romantic petrecut împreună cu partenerul. Nu este cel mai bun moment să faceți speculații, iar la muncă, acum e timpul pentru proiecte noi de succes.

Leu

Această perioadă arată cel mai bine pentru voi, mai ales în a doua parte. Încercați să rezolvați problemele din familie și cu ajutorul prietenilor. Există mult ego în tot ce înteprindeți acum, iar Jupiter vă susține să faceți o schimbare în viața voastră. Nu lăsați stresul să vă dea peste cap planurile, odihniți-vă și țineți aproape persoanele dragi. Speculațiile sunt de evitat, dar și cheltuielile foarte mari.

Fecioară

Prima parte a perioadei vă aduce evenimente frumoase acasă. Pot apărea anumite probleme în relațiile cu anumiți prieteni sau colegi, dar cel mai bine le depășiți cu diplomație. Călătoriile sunt cele care vă învață acum ceva nou, deci e momentul să vă relaxați puțin. Nativilor care au propriul lor business le este indicat să nu aibă încredere prea mare în oamenii noi din viața lor. Evitati conflictele, cumpărați-vă lucruri frumoase vinerea (pentru că atrageți energia lui Venus) și bucurați-vă de vacanță.

Balanță

Familia, prietenii și colegii vă vor ajuta în ceea ce înteprindeți. Anumite evenimente din viața dumneavoatră vă vor aduce zâmbetul pe buze. Fiți buni, zâmbitori și lăsați ironiile departe de discuții. Petreceți timpul alături de cei dragi și încercați să nu ascundeți nimic important. În această perioadă, secretele ies la iveală mai rapid ca niciodată. Aveți grijă cum cheltuiți banii, în cine aveți încredere și ce planuri vă faceți pentru viitor, pentru că acum toate energiile se activează.

Scorpion

Câștigurile prin intermediul familiei sunt favorizate în această perioadă. Veți primi susținerea celor din jur, dar este foarte importantă abordarea pe care o aveți. Noi prietenii se pot face, noi alianțe se pot crea și relația romantică poate evolua. Călătoriile vă pot aduce satisfacții, cu toate că s-ar putea să nu vreți neapărat să plecați foarte departe. La serviciu, aceasta este o perioadă bună pentu munca în echipa, promovări și oportunități.

Săgetător

Nu se schimbă prea multe în viața voastră în această perioadă. Tranzitele vă indică să vă uitați atent la ce greșeli ați făcut în trecutul apropiat și să încercați să le schimbați sau îndreptați. Sunteți destul de agitați pentru că poate simțiți că se pierde încrederea celorlați în forțele voastre. Dacă vreți să vă dezvoltați un plan sau o strategie, acum este momentul să începeți. În cuplu, relația rămâne constantă și este indicat să vă bucurați de liniștea de acasă.

Capricorn

Această perioadă aduce un timp frumos petrecut în familie, iar cooperarea este spre avantajul dumneavoastră. Călătoriți, vizitați noi locații și relaxați-vă alături de cei dragi. Nu încercați să-i dominați neapărat pe ceilalți acum, pentru că problemele reale nu prea există. Atunci când vine vorba de serviciu sau afaceri, pot apărea anumite neînțelegeri legate de acte, legalizare. Chiar daca nu e totul perfect la începutul lunii, situația va progresa odată cu trecerea timpului.

Vărsător

Schimbările vă pot da puțin viața peste cap dar veți avea parte de mult suport din partea celor din jur. Încercați să nu intrați în discuții care nu-și au rostul. Iubirea plutește în aer, deci încercați să vă relaxați cât de mult este posibil alături de persoana dragă. În cazul în care aveți în aceasta lună de făcut proiecte importante, este indicat să încercați să le terminați cât mai rapid. În cazul în care doriți să va achizitionați un bun material, astrele vă susțin.

Pești

Multe evenimente sunt acum prezente în viața acestor nativi. Au și multe motive să fie fericiți, dar si să se streseze deopotrivă. Ar fi indicat totuși să evite conflictele de orice fel cu cei dragi și să se bucure de compania prietenilor. Petreceți timpul făcând activități frumoase, decât să vă stresați. Lucrurile importante pot fi făcute și în a doua parte a perioadei, deci încercați să evitați negativitatea. Parteneriatele, actele oficiale, sunt mult mai bine aspectate atunci.

Horoscopul chinezesc 2017 – Ce zodie esti, in functie de anul in care te-ai nascut

Publicat: 09 aug. 2017, 20:12 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă
×