ATENTIE: designer sexy la plaja! Ce vedeta a facut furori cu posteriorul ei bombat

Publicat: 01 aug. 2017, 12:15 Autor: Echipa Ciao.ro News

ATENTIE: designer sexy la plaja! Turistii de pe plaja au avut parte de o surpriza placuta cand au dat cu ochii de Bianca Elouise. Este un tanar designer din Australia care confectioneaza costume de baie. Kim Kardashian si Emily Ratajkowski sunt cateva din vedetele care ii poarta creatiile.

Bianca Elouise a fost surprinsa de paparazzi pe plaja din Miami. Tanara care se bucura de un real succes cu costumele ei de baie s-a distrat cu fetele, la plaja. Imbracata in costume de baie create de ea, Bianca Elouise a atras toate privirile.

Bianca Elouise costum de baie 2017Designerul sexy a profitat de vremea buna pentru a face si o mica sedinta foto. A purtat cateva costume de baie care i-au scos in evidenta silueta curbata. Pe langa decolteul amplu pe care l-a afisat in toate tinutele, Bianca Elouise a facut furori cu posteriorul ei.

Bianca Elouise costum de baie 2017Tanarul designer din Australia are 26 de ani si un trup de invidiat. Chiar daca are celulita, ca multe femei, nu s-a sfiit sa se dezgoleasca la plaja. Posteriorul ei mare si bombat a fost vedeta in Miami. Toti cei de pe plaja au intors capul dupa ea cand au vazut cat de bine arata!

Citeste si: „A atras toate privirile cu sanii ei! Ce vedeta tv si-a etalat nurii uriasi la plaja”

Vezi aici mai multe imagini cu Bianca Elouise la plaja!

Publicat: 01 aug. 2017, 12:15 Autor: Echipa Ciao.ro News
Pe aceeași temă
×