Vedeta fotografiata in timp ce tragea pe nas, in plina strada! Despre cine e vorba

Publicat: 31 iul. 2017, 12:50 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Vedeta fotografiata in timp ce tragea pe nas, in plina strada! Despre cine e vorba

'Made in Chelsea', Jess WoodleyVedeta fotografiata in timp ce tragea pe nas, in plina strada. Este vorba de fosta vedeta din ‘Made in Chelsea’, Jess Woodley. Aceasta a fost fotografiata in timp ce tragea pe nas un praf alb, suspicios. Aceasta se afla langa Lottie Moss, alaturi de o prietena.

Jess Woodley a fost fotografiata in timp ce tragea pe nas un praf alb. Aceasta se afla langa intrarea hotelului Premier Inn, in Huntington, Cambridgeshire. In brate avea o geanta din care a scos praful alb. Acestea participasera la festivalul Secret Garden Party. Dupa ce s-au distrat pana in zori, fetele s-au asezat pe trotuar, la 11 dimineata.

'Made in Chelsea', Jess WoodleyAcolo Jess Woodley a scos praful alb din geanta. Si-a bagat degetul in el, l-a dus la nas si a tras puternic. Tanarul designer nu a parut deranjat de faptul ca cineva ar putea sa observe ce face. Nici nu a incercat sa se ascunda.

'Made in Chelsea', Jess WoodleyAlaturi de Jess Woodley se mai aflau Emily Blackwell, fosta colega de la Made in Chelsea, si Lottie Moss, sora celebrei Kate Moss. In timp ce acestea fumau si stateau pe telefonul mobil, Jess tragea pe nas. Martorii sustin ca fetele pareau absente si ca nici macar nu au observat ce facea Jess langa ele.

Toate cele 3 fete erau imbracate de festival. Aranjate ca la carte, cu tinute provocatoare si cool, aveau privirile pierdute. Martorii sustin ca stateau impreuna, dar nu prea socializau. Cei care s-au apropiat mai mult de ele sustin ca fetele aveau privirile pierdute.

Vezi aici mai multe imagini cu vedeta care a tras pe nas ceva alb!

Citeste si: „Drogurile pe care scriitorii romani le luau pentru inspiratie. Ce foloseau Eminescu, Barbu sau Eliade VIDEO”

Publicat: 31 iul. 2017, 12:50 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă
×