Alina Eremia, cu iubitul si acadeaua pe plaja! Cat de bine arata cantareata

Publicat: 29 iul. 2017, 14:12 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Alina Eremia (23 ani) se află la mare, la Mamaia, împreună cu iubitul ei, Edi Barbu, cu fratele ei, Mircea, și cu iubita acestuia. Scenele sunt domestice, de familie, cu un frate care nu se jenează să tragă de slip în jos în fața Alinei și-a lui Edi, chiar dacă nu și-l trage de tot.

Alina, după cum se poate observa, a slăbit mult și arată foarte bine, și la fel de bine arată și iubitul ei, care pare genul de bărbat care nu își lasă bicepșii și pectoralii la voia întâmplării. Alina este fericită cu această relație.

Despre Edi simte, spune ea, că el este alesul, iată declarația ei: „În viaţa fiecăruia vine un moment în care întâlneşti persoana potrivită. A fost la început intimidat de succesul meu. Eu am fost mai insistentă. Pentru el a fost foarte ciudat până am ieşit şi am început să ne cunoaştem. El credea că nimeni nu poate să-mi facă faţă. Până a ajuns să mă cunoască a fost mai rezervat. Cred că este prima relaţie în care simt că el e alesul şi e cumva făcut după chipul şi asemănarea mea. Lucrurile fiind serioase, ne dorim un viitor împreună şi nu vorbesc doar în numele meu. Timpul va decide. M-am descris de la început, sunt aşa, aşa şi aşa şi el a ştiut la ce să se aştepte“.

 

Publicat: 29 iul. 2017, 14:12 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă