Politia a dat buzna intr-un salon de masaj erotic. Ce au gasit acolo. Cum le testau angajatorii ca sa vada daca sunt bune

Publicat: 18 sept. 2017, 13:56 Autor: D. C. Life
Politia a dat buzna intr-un salon de masaj erotic. Ce au gasit acolo. Cum le testau angajatorii ca sa vada daca sunt bune

Politia a dat buzna intr-un salon de masaj eroticPolitia a dat buzna intr-un salon de masaj erotic din Iasi. Procurorii au facut sase perchezitii in acest oras, una din ele fiind la acest salon. Administratorii lui, sot si sotie, racolau minore si fete majore pe care le exploatau sexual.

Procurorii au aflat detalii uluitoare despre sotia patronului salonului de masaj erotic. Aceasta se ocupa cu testarea fetelor pe care le racolau. Tinerele, printre care se aflau si minore, erau ademenite cu salarii mari. In realitate, primeau 200 de euro pe luna.

In acest trafic cu minori sunt suspectate 5 persoane. „În cauză s-a reţinut că începând cu anul 2016 şi până în prezent, în zona centrală a municipiului Iaşi, a funcţionat clandestin un salon de masaj erotic administrat de către doi suspecţi, soţ şi soţie.

Politia a dat buzna intr-un salon de masaj eroticCinci persoane vătămate, inclusiv minore, cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani, au fost exploatate sexual, acestea fiind determinate să întreţină raporturi sexuale contra cost cu clienţii salonului”, se arată într-un comunicat al DIICOT, remis joi MEDIAFAX.

Fetele erau racolate din familii dezorganizate sau din mediul rural. Erau vizate cele mai sarace. Inainte de angajare, trebuiau sa fie testate pe rand. Asta insemna sa intretina raporturi sexuale cu cei din organizatie.

Ca sa le ademeneasca, unii le pacaleau ca s-au indragostit de ele sau le ademeneau cu sume mari de bani. Fetele de la tara primeau cazare gratuita in oras. Fetele au fost racolate si cu ajutorul siteurilor de publicitate. Dupa ce barbatii le ‘testau’, fetele treceau la sotia administratorului.

Politia a dat buzna intr-un salon de masaj eroticAceasta se ocupa de angajare, instruire, programarea clientilor si plata. „Pe unele dintre ele, suspecta le transporta la/de la salon la locuinţă, altora le asigura cazare chiar în incinta salonului sau în apartamente închiriate în zona centrală a oraşului. Dacă iniţial tinerele erau induse în eroare că vor executa doar masaj erotic, în final acestea ajungeau să întreţină raporturi sexuale cu clienţii”, potrivit sursei citate.

Multe fete ajungeau sa fie si prostituate la domiciliul clientului. Activitatea salonului dateaza din 2001. La perchezitie, anchetatorii au gasit sume mari de bani, droguri, tigari de contrabanda si o minora intr-o locatie inchiriata.

Publicat: 18 sept. 2017, 13:56 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă
×