Adelina Nica vrăjește milionari cu ”dosul”

Publicat: 27 iul. 2017, 14:27 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Adelina Nica vrăjește milionari cu ”dosul”

adelina nica 2017 blugi rupti Fosta ”noră” a lui Vasile Turcu a făcut un show de excepție zilele trecute la LOFT. Adelina Nica a ales o garderobă care i-a pus în evidență formele apetisante, lăsând la vedere zone care i-au făcut să suspine pe toți milionarii aflați la malul mării.

Bruneta focoasă a purtat o pereche de pantofi cu toc, un top scurt, cu spatele gol, care i-a scos în evidență bustul. Piesa de rezistență a fost, de departe, perechea de jeanși care lăsau la vedere una dintre fese.

adelina nica 2017 blugi rupti Adelina Nica este, la momentul acesta, una dintre cele mai râvnite domnițe din peisajul monden. Bruneta a fost, mulți ani, iubita lui Adrian, unul dintre fii lui Vasile Turcu. Relația celor doi, una destul de zgomotoasă, s-a terminat pentru că se pare că, bruneta nu a mai suportat posesivitatea iubitului, poreclit ”Rambo”.

adelina nica 2017 blugi rupti Adelina a devenit cu adevărat cunoscută în lumea mondenă în calitate de fostă  ”noră” a lui Vasile Turcu, afaceristul care și-a pus capăt zilelor acum patru luni. Adelina a fost iubita lui Adi Turcu, care a căpătat porecla de ”Rambo” pentru că avea mereu ceva de împărțit cu admiratorii Adelinei, așa că umbla mereu blindat cu bodyguarzii prin oraș, ca să învețe minte pretendenții la inima deja ex-iubitei sale!

Citeste si: „Femeia care l-a înnebunit pe Becali la plajă: ”Ia zi, Luțule, cine-i bunaciunea asta?!” După ce a aflat cine e, l-a sunat pe actualul iubit al tipei și…”

 

Publicat: 27 iul. 2017, 14:27 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă