Tavi Clonda revine in forta pe piata muzicala! Ce surprize pregateste solistul pentru fanii sai VIDEO

Publicat: 19 iul. 2017, 20:03 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Tavi Clonda revine in forta pe piata muzicala! Ce surprize pregateste solistul pentru fanii sai VIDEO
Tavi Clonda a lansat o piesa noua
Tavi Clonda a lansat o piesa noua

Tavi Clonda revine in forta, dupa ce a fost concediat cu scandal de la Kanal D, in urma cu o luna. Cantaretul nu a lasat deoparte muzica si pregateste numeroase surprize pentru fanii sai. Anuntul a fost facut chiar pe pagina personala de Facebook.

Artistul isi promoveaza cel mai nou single, ”Striga”, motiv pentru care merge la toate televiziune. De asemenea, isi tine la curent prietenii virtuali, unde posteaza de zor clipuri video in care arata cat de mult munceste la cea mai noua piesa. De cand e somer, Tavi Clonda are grija si de sotia lui, Gabriela Cristea, careia ii face toate poftele.

In urma cu o luna, artistul a fost dat afara de sefii sai de la Kanal D, din cauza unor replici acide la adresa colegilor din emisiunea ”Te vreau langa mine”. Concedierea acestuia a fost greu suportata de Gabriela Cristea, care a facut un scandal monstru la patronii postului.

Citeste si: Ce face Tavi Clonda dupa plecarea din Kanal D! Cu ce se ocupa acum artistul

Atunci cand a iesit din clinica, Gabriela Cristea era foarte linistita, semn ca vestile pe care i le-a dat doctorul au fost bune

Gabriela Cristea si Tavi Clonda numara lunile pana cand vor devenit parinti. Prezentatoarea tv va deveni mamica pentru prima data in aproape doua luni. Cei doi se gandesc deja la ce nume vor alege pentru fetita lor. Solistul si sotia lui au facut deja o lista mare, insa sunt superstitiosi si nu vor sa dezvaluie nimic inca.

”Avem cateva variante. Vrem idei de nume. Noi avem multe. Probabil va avea si un nume de sfant. O sa aiba un nume, doua, poate chiar trei. Lista e foarte lunga”, a povestit Tavi Clonda, la Antena Stars.

Publicat: 19 iul. 2017, 20:03 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă
×