Cum și-au sărbătorit majoratul Maria Marinescu și soțul ei

Publicat: 12 iul. 2017, 19:58 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Cum și-au sărbătorit majoratul Maria Marinescu și soțul ei

Maria Marinescu Alin Petrache (10)Creatoarea de modă, Maria Marinescu, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alin Petrache, fostul şef al Comitelului Olimpic Român. Cei doi s-au căsătorit în secret, în februarie 2016, la 4 luni de când s-au cunoscut.

Cu patru copii în casă, un băiat al creatoarei de modă și 3 fete ale soțului, cei doi îndrăgostiți sunt permanent legați de perioada adolescenței și își aduc aminte de anii aceia. Oare, cum și-au petrecut majoratul, de exemplu?

”Eu am făcut o petrecere la părinții mei în curte, atât îmi aduc aminte. Am fost un copil rebel!”, ne-a declarat Maria Marinescu, fiica actriţei Ioana Pavelescu şi a doctorului Ion Marinescu.

În schimb, actualul ei soț, fost sportiv de performanță, nu se poate lăuda cu o petrecere memorabilă, pentru că: ”Eu nu am avut copilărie, pentru că fac sport de la 2 ani și jumătate și atunci timpul era ocupat cu educația sportivă!”, ne-a spus Alin Petrache.

Maria Marinescu are un băiețel, Levin, cu fostul soț, Frank Colin. De cealaltă parte, Alin Petrache are trei fiice din căsnicia cu Mara Petrache.

Citeste si: „Maria Marinescu si Alin Petrache, weekend in familie! Ce copii frumosi au”

Publicat: 12 iul. 2017, 19:58 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă
×