Asistenta medicala care si-a maltratat pacienta! Fara mila, i-a bagat spray in gura in timp ce bolnava o implora sa se opreasca

Publicat: 12 iul. 2017, 14:55 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Asistenta medicala care si-a maltratat pacienta! Fara mila, i-a bagat spray in gura in timp ce bolnava o implora sa se opreasca

Asistenta medicala care si-a maltratat pacientaAsistenta medicala care si-a maltratat pacienta! Angajata a abuzat verbal o femeie care sufera de dementa. Susan Draper si-a pierdut cumpatul si a reactionat intr-un mod inuman. Imaginile au fost surprinse de o camera video pe care nimeni nu a vazut-o.

Susan Draper i-a spus lui Betty Boylan, pacienta de 78 de ani, ca este mai bine sa aiba spray in gura, decat fecale, informeaza Dailymail.co.uk. Asistenta medicala in varsta de 43 de ani a platit pentru fapta sa.

Dupa ce imaginile au ajuns in presa, autoritatile au luat masuri impotriva asistentei medicale. Aceasta a fost condamnata de rele tratamente asupra pacientei sale. Agresiunea fizica si verbala a avut loc in caminul pentru batrani Perry Locks din Birmingham.

Asistenta medicala care si-a maltratat pacientaSusan Draper lucra acolo de 17 ani. Anul trecut, in septembrie, femeia si-a iesit din minti din cauza unei paciente. Atunci a decis sa o puna la punct. A luat un spray de corp si a inceput sa il pulverizeze in gura batranei. Pacienta suferea de dementa.

Betty Boylan a fost descrisa ca ‘una dintre cele mai vulnerabile persoane. Este imobila si incontinenta.’ Familia o vizita de 3 ori pe zi, chiar daca nu puteau sta de vorba cu batrana. Raspundea foarte bine la stimuli externi si era un pacient fericit, linistit.

Dupa ce in august familia a descoperit cateva vanatai pe batrana, au instalat o camera spion. Nici macar pacienta nu stia ca e filmata. Asa au vazut cum asistenta medicala i-a dat cu spray in gura batranei. Dupa aceea i-a dat cu el in ochi, in ciuda faptului ca batrana o ruga sa se opreasca.

Asistenta medicala care si-a maltratat pacientaBatrana tusea din cauza aerosolilor, dar nu se putea ridica sa ii evite. A doua asistenta care a intrat in camera i-a spus agresoarei ca i-a intrat spray in gura pacientei. Susan Draper a replicat: ‘e mai bine spray decat fecale’. Familia si-a dat seama atunci ca batrana nu era ingrijita si schimbata, asa cum era normal.

Familia ii lasa batranei spray de corp ca sa miroasa frumos, dar si-au dat seama ca asistenta il folosea ca sa mascheze mirosul fecalelor. Totul pentru ca nu voia sa o schimbe pe batrana. Si, aparent, a profitat de el ca sa o abuzeze pe batrana. Apoi a luat o bluza si a sters-o la gura, in timp ce pacienta tusea si scuipa spray.

In apararea sa, Susan Draper a spus ca nu a vrut sa o raneasca pe batrana. A vrut doar sa aiba grija ca ea sa arate si sa miroasa frumos, informeaza dailymail.co.uk.

Citeste si: „Socant! Un chirurg a luat la bataie asistenta care il ajuta, in sala de operatii! A inceput sa dea cu pumnul in ea VIDEO”

Publicat: 12 iul. 2017, 14:55 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă
×