Adela Popescu si Radu Valcan: razboi pe sticla vs iubire acasa!

Publicat: 22 mai 2017, 20:39 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Adela Popescu si Radu Valcan: razboi pe sticla vs iubire acasa!
Cei doi sunt impreuna de 7 ani
Cei doi sunt impreuna de 7 ani

Adela Popescu (30 ani) și Radu Vâlcan (40) sunt împreună de mai bine de cinci ani, mai exact, din decembrie 2011. Între timp, s-au căsătorit (în 2015) și au făcut un copil (în 2016).

Relația lor a fost începută, mai întâi și mai întâi, de către Radu, de unul singur. Cei doi jucaseră câteva scene fierbinți sub duș în telenovela Iubire și onoare de pe Acasă TV. Fuseseră, vorba lui Dan Chișu, singuri sub duș, iar Radu, de la apa fierbinte a dușului, s-a încins foarte tare și, după ce dublele s-au consumat, a început să îi trimită Adelei o avalanșă de SMS-uri de dragoste. Adela a cedat relativ repede, intrând în galeria selectă a femeilor care l-au cunoscut bine și foarte bine pe manechinul Radu: Manuela Fedorca (cântăreață), Ines Năstăsoiu (director de achiziții la Acasă TV și Pro TV), Elena Voscoboinic (fosta lui parteneră de la Dansez pentru tine), Tereza Vâlcan (fosta lui soție).

In luna august, 2015, Adela Popescu si Radu Valcan s-au casatorit dupa 5 ani de relatie
In luna august, 2015, Adela Popescu si Radu Valcan s-au casatorit dupa 5 ani de relatie

Pe de altă parte, Adela și-a completat și ea cu această ocazie scurta listă de bărbați din viața ei: Dan Bordeianu, Marius Kalmar și, ultimul, dar nu cel din urmă decât în ordine cronologică, Radu Vâlcan. Probabil că nici ei doi nu se așteptau ca relația lor să devină una atât de serioasă și de solidă. Au făcut față cu brio nu doar presiunii mediatice, ci și inevitabilelor diferențe de temperament, caracter, bagaj cultural, tabieturi și așa mai departe. Adela avea dreptate când spuna că pasiunea, dincolo sau dincoace de instincte, cu care se află, inevitabil, în relație directă, este un mod în care alegi să trăiești cu partenerul tău.

„Dacă vrei să trăiești pe repede înainte o poveste de iubire“, spune Adela, „poți să faci așa. Dacă vrei să descoperi un om și să construiești ceva împreună cu el, atunci investești în relație și, dacă ești atent și preocupat, s-ar putea să descoperi că ești mai pasional decât la început. Fluturii din stomac nu dispar, dar, dacă nu ai grijă de ei, s-ar putea să se usuce“.

Adela și Radu nu s-au născut împreună, după cum o arată și diferența de vârstă. Adela s-a născut pe octombrie 1986 în satul Șușani din județul Vâlcea. Prima experiență muzicală importantă a fost ca membră în trupa Viva, împreună cu Elena Gheorghe. La sfârșitul anului 2011, Adela a înlocuit-o pe Giulia Anghelescu în trupa DJ Project. Cariera muzicală a Adelei a mers în paralel cu cariera în filmele de televiziune. În perioada în care filma pentru serialul “Lacrimi de iubire”, Adela a scos și un album de muzică, intitulat tot „Lacrimi de iubire“, cu melodii în stilul pop slow și latino.

Adela Popescu prezinta, alaturi de Cove, emisiunea ''Vorbeste Lumea'', de la Pro Tv
Adela Popescu prezinta, alaturi de Cove, emisiunea ”Vorbeste Lumea”, de la Pro Tv

Din 2005, Adela a venit o prezență constantă în telenovelele produse de Acasă TV. Cu Dan Bordeianu, primul ei iubit, a jucat în trei telnovele. În primăvara lui 2007, după o relație de patru ani, cei doi s-au despărțit. În 2011, Adela a jucat rolul unei profesoare în serialul de succes „Pariu cu viața“ de la Pro TV. A participat și în emisiunea „Dansez pentru tine“, Radu Vâlcan dovedindu-se atunci cel mai înfocat susționător al ei. În prezent, Adela, mamă a unui băiețel pe nume Alexandru, prezintă la Pro TV emisiunea „Vorbește lumea“, alături de Cove.

Radu Valcan este prezentatorul emisiunii ''Insula IubiriI'', de la Antena 1
Radu Valcan este prezentatorul emisiunii ”Insula IubiriI”, de la Antena 1

Radu s-a născut pe 8 februarie 1977 în București. Este absolvent al Facultății de Comerț, secția Marketing, din cadrul Academiei de Studii Economice București. Înainte de a-și începe, în august 2009, colaborarea cu Acasă TV ca prezentator al emisiunii „Poveștiri adevărate“, Radu a prezentat la Prima TV știri sportive și emisiunea „Impact“.

Vedeta Pro Tv, impreuna cu baietelul ei, Alexandru
Vedeta Pro Tv, impreuna cu baietelul ei, Alexandru

Televiziunea i-a răpit total timpul pentru modelling, activitate pe care o practica full time înainte de a fi absorbit de sticlă. De la statutul de prezentator al „Poveștirilor adevărate“ la aceea de actor de telenovele nu a fost decât un pas. A jucat în „Iubire și Onoare“, apoi a participat la „Dansez pentru tine“, unde a primit un premiu de popularitate. În prezent, Radu prezintă emisiunea „Insula Iubirii“ la Antena 1. Așadar, Radu și Adela sunt vedete la posturi concurente, dar acasă concurența nu își are locul.

Tineri și frumoși, Adela și Radu sunt doi oameni normali, cel puțin asta declară ea, doi oameni normali care se iubesc, se joacă, se ceartă, se împacă, stau îmbufnați o vreme și apoi le trece, râd, sunt obosiți sau preocupați, sunt veseli, încurcă lucrurile, apoi tot ei găsesc rezolvări pentru problemele pe care și le inventează. Au un univers al lor, o casă în care locuiesc împreună și pe care tot împreună și-au mobilat-o, ținând cont de tabieturile fiecăruia. Au și o terasă, dar și doi câini, Paco și Ciu, care vreme de câțiva ani au fost singurii lor copii.

Decembrie 2010: primele poze cu Adela Popescu si Radu Valcan impreuna au fost facute de revista Ciao!
Decembrie 2010: primele poze cu Adela Popescu si Radu Valcan impreuna au fost facute de revista Ciao!

Pentru ca fericirea să fie completă, acum au și un băiețel al lor personal. Pe lângă viața de cuplu bogată în evenimente mici (dar cu nimic mai puțin importante doar pentru că sunt mici), Adela crede că marele secret al relației ei cu Radu e că „vorbim despre orice și că râdem foarte mult împreună, dar și unul de celălalt“. Nu este exclus ca Adela să râdă mai mult de Radu, decât viceversa, asta și pentru că el, așa cum declară ea, este mai tăcut și mai reținut în situațiile în care i-ar putea face vreo observație. Adelei îi place la el „modul imperturbabil în care mă supraveghează cum fac toate tâmpeniile“, plăcându-i la nebunie că „el este prietenul meu cel mai bun și nu ne plictisim niciodată cînd sîntem împreună“.

Publicat: 22 mai 2017, 20:39 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă