Asia Express. Bianca Dragusanu, criza de nervi. A injurat pentru ca nu stia sa pronunte corect cuvinte VIDEO

Publicat: 13 feb. 2019, 10:15 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Marti, 12 februarie, a avut loc prima editie a emisiunii Asia Express sezonul doi, show filmat in India anul acesta.

Asia Express. Bianca Dragusanu a facut o criza de nervi. Ea si sora ei, Oana, au fost prima echipa care a intrat in proba cursei ‘Ultima sansa’. S-au infruntat cu echipa Marga-Iuliana Luciu, dar si cu Ruby-iubitul ei, care au primit patru voturi din partea celorlalte echipe.

Pe tot parcursul traseului pe care cele trei perechi de vedete l-au strabatut, vremea a fost problematica. Vedetele noastre au infruntat, in Sri Lanka, ploaie torentiala si soare. Cel mai mare obstacol a fost lipsa limbii engleze pe care localnicii nu o prea vorbesc.

Asia Express. Bianca Dragusanu, criza de nervi


Vedetele s-au descurcat cu greu sa se inteleaga cu localnici, sa ceara indicatii spre locatiile dorite si sa opreasca masini. Bianca Dragusanu a fost cea mai nervoasa vedeta. Aceasta si-a iesit din minti cand a vazut ca e nevoita sa se plimbe prin ploaie.

A fost indignata de traficul haotic din Sri Lanka, faptul ca masinile nu opresc pentru pietoni si ca nimeni nu vorbeste cat de cat engleza. Nervii ei au fost intinsi la maximu la proba condimentelor. Toti concurentii au fost nevoiti sa miroasa condimente si sa retina numele lor oriental.

Bianca Dragusanu a injurat mult


Initial, Oana mirosea si recunostea condimentele, in timp ce Bianca trebuia sa spuna numele lor oriental. Cum Bianca a zis ca nici macar in romana nu stie cum se numesc toate condimentele, in limba oficiala Sri Lanka i-a fost mai greu. S-a suparat si l-a injurat pe barbatul care executa proba.

„Băi nene, de unde să știu eu literele voastre, cum se pronunță, ca să-ți zic cum se numește mizeria asta? Tu stii limba mea? Tu stii sa vorbesti romana? Zi, ca te invat eu ba**-mi-as p**a in ma-ta! Pe ma-ta, cum nu zic corect?”, izbucnește Bianca Drăgușanu, care se pune pe înjurat.

Fetele au revenit la parterul pieteii unde au facut schimb de roluri. Bianca a fost cea care a mirosit condimentele si le-a recunoscut, apoi Oana le-a spus denumirile orientale. Din fericire, au reusit sa treaca proba. Apoi fetele au fost nevoite sa se imbrace in mire si mireasa.

Biancai Dragusanu nu ii place in ploaie

Evident, portul traditional din Sri Lanka. Dupa ce s-au costumat, fetele au fost nevoite sa iasa in ploaie, sa faca autostopul. Bianca a inceput iar sa tipe pentru ca avea un costum greu si ei nu ii place deloc apa, dupa cum a si marturisit. „Cand ma ploua, ma transform”, a spus Bianca, razand.

Cu toate ca 3/4 din seara, echipa Marga-Luciu a fost in fruntea clasamentului, la ultima proba au luat un autobuz in directia gresita. Au pierdut timp pretios si au ajuns in tabara, abia la inserat. Cele doua au pierdut competita dupa ce au stat 4 zile in India.

Bianca Dragusanu si Oana au castigat duelul


Surpriza serii au fost chiar cele doua. Bianca si Oana au ajuns primele la tabara, spre uimirea tuturor, chiar sia Ginei Pistol. Fetele au adus tortul nevatamat, dar si costumele pline de apa. Furioasa ca e uda din cap pana in picioare, Bianca a intrat fugind si injurand.

„Fu**-ti m***ii ma-tii! V-am adus tortul”, a spus Bianca, obosita si furioasa. Concurentii s-au suparat si au facut semne urate la adresa Biancai. „Am venit aici pentru o umbrela, de aia am venit, b**a-mi-as”, a mai spus vedeta.

Bianca s-a suparat grav pe conditiile ireale din Sri Lanka. A mancat din bunavointa unui om care i-a facut cinste la magazin. A mers prin ploaie, era sa fie calcata de masina si a dormit in casa unor straini. Cu toate astea, a iesit pe primul loc. De nervi, Bianca i-a cerut producatoarei sa o lase sa plece acasa.

Iuliana Luciu si Marga de la Clejani, primele eliminate la Asia Express


Inainte ca Marga si Luciu sa ajunga in tabara, Bianca a fost filmata plangand. Aceasta ii spunea producatoare ca vrea sa mearga la ea acasa, ca nu mai suporta conditiile. Toate aceste lucruri s-au intamplat in a patra zi de stat in India. La polul opus se afla Oana, sora Biancai, care isi doreste mult sa castige concursul.

Aceasta a tras din greu, a carat obiectele Biancai si s-a rugat de sora ei sa execute probele. Concurentii sunt revoltati impotriva Biancai, dar o si critica pe Oana care e muncitoare, doar din prisma faptului ca e ruda cu Bianca Dragusanu.

Publicat: 13 feb. 2019, 10:15 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă