Ay, mamasita! Cu ce bunaciune se iubeste Robin Thicke! E un model de 22 de ani cu care face gesturi romantice a la Cristi Boureanu, in Maldive!

Publicat: 21 apr. 2017, 19:19 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Ay, mamasita! Cu ce bunaciune se iubeste Robin Thicke! E un model de 22 de ani cu care face gesturi romantice a la Cristi Boureanu, in Maldive!

S-a dus vremea in care Robin Thicke, celebrul interpret al piesei ‘Blured Lines’, plangea dupa sotia lui care sustinea sus si tare ca e jumatatea lui. Nu. Aparent jumatatea lui are 22 de ani, jumatate din varsta lui – 40 de ani (sa zicem 🙂 ). Este vorba de modelul April Love Geary care are un cont de Instagram mai puternic decat o nuca de cocos. Din Maldive!

Cei doi amorezi, Robin si April, au mers impreuna intr-o vacanta exotica si romantica in Maldive, cum spuneam mai sus. Cei doi au fost insotiti de prieteni apropiati care au avut grija ca petrecerea sa fie non-stop si sa fie poze din plin de postat pe internet.

De parca nu era suficient de cald prin Maldive, zicem in baza pozelor, pentru ca noi inca nu am ajuns, modelul de 22 de ani a incins si mai tare atmosfera. Cum? Prin tinutele ei sexy si pozitiile provocatoare in care a pozat pentru iubitul ei, Robin Thicke.

Cei doi au stat la soare, s-au plimbat cu un super yaht platit de el, evident!, au facut si scufundari plus poze peste poze peste poze. Ce e o vacanta in Maldive daca nu ai pe putin o mie de imagini din ea? Si nu ne pare rau caci April este o priveliste placuta rau ochiului!

Probabil de aia a si ales-o ca iubita Robin Thicke. Pe langa toate distractiile din timpul zilei, cei doi au ales sa fie romantici. Cat de romantici? Cam la fel de mult cat a fost Cristi Boureanu de romantic in vacanta in care a dus-o pe iubita lui, modelul Laura. Culmea, tot in Maldive! LA NAIBA!

Cum a ajuns Robin Thicke sa il copieze pe celebrul Cristi Boureanu 🙂 Este si va ramane un mister! Cert e ca cei doi au in comun vacantele exotice si gesturile romantice pe care adora sa le faca pe plaja, noaptea. Daca nu ne crezi, poti sa intri pe Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania, si o sa afli 🙂

Publicat: 21 apr. 2017, 19:19 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă