Si actorii pot fi concediati. Vezi ce staruri de la Hollywood si-au pierdut rolurile si de ce!

Publicat: 07 apr. 2017, 18:40 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Si actorii pot fi concediati. Vezi ce staruri de la Hollywood si-au pierdut rolurile si de ce!

Actoria este o meserie ca oricare alta, iar fiecare rol poate fi considerat un loc de munca de catre acestia. Cu toate astea, pare mai putin posibil sa fii concediat dintr-un film decat dintr-o corporatie. Din nefericire pentru cateva vedete din lumea filmului, “ciudat” nu inseamna “imposibil”.

Si nefericirea creste proportional cu importanta rolurilor pierdute. Acesti actori n-au fost dati afara de la un job anost si nebagat in seama de critici, ci din filme despre care s-a vorbit si inca se vorbeste.

Anne Hathaway
Anne Hathaway

De exemplu, Anne Hathaway fusese initial actrita aleasa pentru rolul lui Alison Scott din Knocked up. Personajul pe care avea sa-l joace este o femeie care ramane insarcinata dupa o aventura d o noapte cu Ben Stone, jucat de Seth Rogen. Desi semnase deja contractul, Anne si-a declarant nemultumirea fata de scena de la finalul filmului, argumentand ca este prea grafica. Judd Apatow nu i-a stat nici o secunda in cale si a inlocuit-o numaidecat cu Katherine Heigl.

Ryan Gosling
Ryan Gosling

Ryan Gosling a castigat auditia pentru rolul lui Jack Salmon in The Lovely Bones. Mai mult decat atat, actorul din La La Land s-a ingrasat aproape 30 de kilograme pentru acest film, cu ajutorul unui regim drastic care presupunea consumul de inghetata topita. In prima zi de filmari, Gosling nu l-a impresionat pe Peter Jackson, iar parerile lor in ceea ce priveste personajul nu puteau fi mai diferite, asa ca sotul Evei Mendes a fost inlocuit pana la urma cu Mark Wahlberg.

Megan Fox
Megan Fox

Megan Fox a aparut in Transformers si Transformers 2, dar asta nu i-a asigurat si distributia in a treia parte a seriei. Se pare ca frumoasa bruneta si-a pierdut sansa de a continua colaborarea, comparandu-l pe regizorul Michael Bay cu Adolf Hitler intr-un interviu dat presei. Cuvintele sale au ajuns si la urechile lui Steven Spielberg care, asa cum era de asteptat de la un om renumit pentru empatia cu cei care au suferit din cauza Holocaustului, a cerut imediat retragerea ei din distributie.

Christian Bale
Christian Bale

American Psyco n-ar fi fost la fel fara Christian Bale, dar actorul a fost la un pas sa fie inlaturat din rolul sau. Desi acesta primise prima oferta pentru a juca in film, studioul l-a concediat destul de repede si a incercat inlocuirea lui cu Leonardo DiCaprio. DiCaprio a refuzat rolul, iar producatorii si-au incercat norocul si cu Ewan McGregor, fara success. Bale a fost reangajat, ca ultima optiune.

 

Jean-Claude Van Damme
Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Van Damme s-a aflat pe lista initiala pentru Predator si chiar a filmat cateva scene imbracat in lycra, pentru a permite crearea de efecte speciale. In scurt timp le-a cerut producatorilor sa fie tratat ca un actor si sa aiba o dublura pentru scenele respective. N-a fost nevoie de mai mult pentru inlocuirea lui cu Kevin Peter Hall.

Sylvester Stallone
Sylvester Stallone

Sylvester Stallone a fost a doua optiune a producatorilor pentru Beverly Hills Cop, dupa Mickey Rourke. Filmarile au intarziat din cauza unor probleme de productie, iar contractul lui Rourke a expirat. Rolul a fost acceptat de Stallone, dar viziunea acestuia pentru scenariu nu a coincis cu a producatorilor, asa ca a fost inlocuit cu Eddie Murphy cu doar doua saptamani inainte de inceperea filmarilor.

 

Edward Norton
Edward Norton

Edward Norton nu a fost niciodata dat afara din distributia pentru The Avengers, asa ca toata lumea s-a asteptat ca acesta sa aiba rolul lui Hulk in blockbusterul lui Joss Whedon, de vreme ce toate celelalte personaje au fost jucate de aceiasi actori din filmele cu supereroi individuali. Norton si-a declarat interesul pentru film, insa Whedon a decis sa-l inlocuiasca cu Mark Ruffalo, din cauza zvonurilor privind dificultatea de a colabora cu actorul din Birdman.

 

Frank Sinatra
Frank Sinatra

In mod surprinzator, nici legendarul Dirty Harry nu a fost scris in mod special pentru Clint Eastwood. De fapt, Frank Sinatra ar fi trebuit sa aiba rolul principal, dar a devenit sceptic in momentul in care a fost adus in discutie portul faimoasei arme, pentru ca inca suferea din cauza accidentarii incheieturii mainii pe platourile de filmare pentru The Manchurian Candidate. Se pare ca macar in cazul lui incetarea contractului s-a facut de comun acord.

Sursa: suggest.com

Publicat: 07 apr. 2017, 18:40 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă