Pozele de la nunta au fost DISTRUSE in cateva minute! Ce s-a intamplat in cea mai importanta zi pentru acesti miri

Publicat: 03 iul. 2018, 12:25 Autor: D. C. Life

Aceasta este o poveste a unei persoane lipsita de bun simt si complet indiferenta.

Pozele de la nunta au fost DISTRUSE in cateva minute de o femeie. Se presupune ca ziua nuntii trebuie sa fie cea mai frumoasa. Lucrurile sa mearga ca pe roate si amintirile sa fie cele mai placute! Dar nu la fel a fost si in cazul acestor doi miri…

Un grup de nuntasi, cu mirii in frunte, au fost socati de nesimtirea unei femei. Acestia au vrut sa isi faca pozele de nunta intr-un parc. Si-au ales locatia inainte si totul a mers bine. Pana cand femeia a iesit la plaja, in parc.

Pozele de la nunta au fost DISTRUSE

Pozele de la nunta au fost DISTRUSE in cateva minute! Ce s-a intamplat in cea mai importanta zi pentru acesti miriMark Ling, de 49 de ani, si Mandy Cripwell, de 35 de ani, s-au casatorit la biserica duminica. Acestia s-au bucurat de vremea frumoasa de afara si s-au dus intr-un loc frumos pentru a face pozele de nunta. In locul ales de ei s-a asezat o femeie care s-a dezbracat imediat.

Aceasta a stat in costumul de baie si si-a acoperit doar fata. A stat la soare in ciuda agitatiei de langa ea. In momentul in care a fost rugata sa se mute, femeia s-a prefacut ca doarme. Apoi a mai fost rugata inca o data sa se mute. Si s-a ridicat din cadru, dar si-a lasat toate lucrurile pe iarba.

Pozele de la nunta au fost DISTRUSE in cateva minute! Ce s-a intamplat in cea mai importanta zi pentru acesti miriMirii sustin ca locul ales de ei este cunoscut pentru pozele de nunta. Multi miri aleg sa se fotografieze acolo. Cu toate ca stia acest lucru, femeia nu s-a deplasat. Rudele mirilor sustin ca au calatorit distante lungi pentru acest eveniment. Tot ei isi doreau sa aiba amintiri din gradina Tessier.

Pozele de la nunta au fost DISTRUSE


„Am vazut-o acolo si nu se misca. Eram toti langa ea si ii ceream fotografului diverse poze. Ne auzea cand vorbeam, dar nu a vrut sa iasa din cadru. Dupa 10 minute, a pelcat, dar si-a lasat toate lucrurile acolo”, sustine o invitata la eveniment.

Dar a existat si un moment bun la eveniment. In aceeasi locatie cu mirii se afla si celebrul actor Adam Sandler. Mireasa l-a observat si a fost extrem de incantata sa il vada. L-a strigat pe nume si el s-a intors. Apoi a venit spre cei doi miri pentru a face o poza.

Pozele de la nunta au fost DISTRUSE in cateva minute! Ce s-a intamplat in cea mai importanta zi pentru acesti miri„Sotia mea l-a strigat pe nume. A venit si ne-a urat toate cele bune, am stat putin de vorba. I-am spus ca suntem mari fani ai filmelor sale. Apoi ne-a propus sa facem pzoe cu el. Nu mi-a venit sa cred”, a marturisit mirele, citat de ladbible.com.

Publicat: 03 iul. 2018, 12:25 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă