Anamaria Prodan, nasa de botez! A purtat o tinuta extrem de decoltata

Publicat: 03 iun. 2018, 15:41 Autor: D. C. Vedete

Vedeta a participat zilele acestea la crestinarea unui suflet inocent.

Anamaria Prodan, nasa de botez in weekend! A trecut o luna si jumatate de cand mama ei s-a stins din viata. Dar impresara fotbalistilor isi vede de viata ei. Cu toate ca are o mare durere in suflet, nu isi pune viata pe pauza.

Vedeta a fost insotita de sotul ei, antrenorul Laurentiu Reghecampf. Si, cum era de asteptat, vedeta a atras toate privirile. Anamaria Prodan a purtat o tinuta all-black, in ciuda soarelui toropitor de afara. Aceasta a optat pentru o salopeta larga si cu un decolteu generos.

Anamaria Prodan, nasa de botez!

Anamaria Prodan, nasa de botez! A purtat o tinuta extrem de decoltataNoua ei silueta, mai slaba cu multe kg, a fost pusa in evidenta la talie si posterior. In plus, sanii Anamariei Prodan au fost extrem de vizibili prin decolteul amplu al tinutei sale.

Anamaria Prodan, nasa de botez! A purtat o tinuta extrem de decoltataIn urma cu cateva zile, aceasta a publicat si o imagine in costum de baie. De mai bine de 2 ani, Anamaria Prodan a slabit considerabil. In plus, si-a tonifiat corpul si acum arata ca o adevarata pustoaica. La eveniment a fost prezent si sotul ei care s-a simtit mandru ca are alaturi o femeie superba ca Anamaria.

Dupa acest eveniment frumos, Anamaria Prodan s-a rasfatat putin. Vedeta a mers la piscina unde si-a etalat trupul lucrat la sala.

Anamaria Prodan, nasa de botez! A purtat o tinuta extrem de decoltataAnamaria Prodan arunca cu banii in stanga si-n dreapta! Ce super-bolid de fite i-a cumparat sotului sau, Laurentiu Reghecampf. Impresara stie cum sa aduca armonia in caminul sau si isi rasfata partenerul de viata cu cele mai extravagante cadouri. Cei doi au impreuna un baiat, pe Laurentiu Junior.

Vedeta nu s-a uitat la bani si i-a cumparat lui Reghe o masina de lux care costa enorm. Este vorba de un Ferrrari 488 GTB, al carui pret este de aproximativ 300.000 de dolari. Anamaria Prodan, nasa de botez! A purtat o tinuta extrem de decoltata

Publicat: 03 iun. 2018, 15:41 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă