Lavinia Parva, ‘umilita’ de Stefan Banica Jr. in plina strada! Gestul lui a enervat-o la culme pe artista, iar imaginile vorbesc de la sine VIDEO

Publicat: 11 mai 2018, 23:00 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Lavinia Parva, 'umilita' de Stefan Banica Jr. in plina strada!

Stefan Banica Jr. a decis, dupa sase ani de relatie cu Lavinia Parva, sa-si oficializeze relatia! Cei doi s-au casatorit anul trecut, in Bulgaria, la Balcic, eveniment la care au luat parte doar prietenii apropiati.

Zana e istorie! Incet, dar sigur, Lavinia Parva si-a marcat teritoriul. Dupa ce a stat o vreme ‘in umbra’, sosia mai tanara a Andreei Marin a reusit, in sfarsit, sa se transforme in sotia oficiala a cantaretului. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar

De atunci, viata solistei s-a schimbat la 180 de grade, asa ca bruneta a devenit o adevarata femeie de casa, care ii face toate poftele sotului sau. Totodata, au venit la pachet si sarcinile de gospodina, iar Lavinia si-a luat rolul in serios.

E stiu faptul ca bruneta adora sa-l rasfete pe sotul sau cu mancaruri gatite de ea, asa ca atunci cand nu este ocupata cu proiectele personale, aceasta se ocupa de familie. Si chiar este dedicata.

Lavinia Parva, 'umilita' de Stefan Banica Jr. in plina strada!
Lavinia Parva, ‘umilita’ de Stefan Banica Jr. in plina strada!

Lavinia Parva, ‘umilita’ de Stefan Banica Jr. in plina strada!

Nu acelasi lucru putem spune si despre Stefan Banica Jr.! Se pare ca artistul nu este atat de preocupat de nevoile sotiei sale.

Paparazzii Ciao.ro au surprins-o, recent, pe Lavinia Parva, in timp ce ajungea acasa. Pana a coborat din masina totul a decurs bine, dar a avut parte de o surpriza cand a ajuns in fata portii casei.

Desi avea cheile de la locuinta in mana si putea sa intre lejer, aceasta a constatat ca nu sunt cele potrivite, asa ca a sunat sa i se deschida. Insa, stupoare. Nimeni nu i-a deschis si a fost nevoita sa astepte. Dar si cat a asteptat.  (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar

Stefan Banica Jr. si-a lasat partenera minute bune, in fata casei unde locuiesc, timp in care Lavinia Parca incerca disperata sa descuie poarta. Stati linistiti, pana la urma, brunetei i s-a deschis poarta si a intrat in casa. Insa, cu siguranta, l-a ‘mustruluit’ putin pe sotul sau pentru gestul sau.  (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar

In septembrie 2011, au aparut primele imagini cu Stefan Banica Jr. si Lavinia Parva impreuna. Cei doi petrecusera 3 ore in apartamentul cantaretului. La vremea respectiva, amandoi au negat aventura. Abia in 2013, Banica si Lavinia au fost surprinsi tinandu-se de mana de paparazzii Ciao.ro, pe strazile din Capitala.

La scurt timp, Stefan Banica a recunoscut ca este implicat intr-o relatie cu bruneta, dar ca nu ea a fost motivul pentru care a divortat de Andreea.

Publicat: 11 mai 2018, 23:00 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă
×