Anamaria Prodan, gest incredibil pentru pomana de 40 de zile a Ionelei Prodan. Ce are de gand sa faca impresara

Publicat: 07 mai 2018, 12:15 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Anamaria Prodan, gest incredibil pentru pomana de 40 de zile a Ionelei Prodan.

Vedeta tv are de gand sa faca un parastas fix cum si-a dorit impresara de muzica populara.

Imediat dupa inmormantare, impresara a invitat 200 de persoane la un restaurant de lux din Capitala, insa acum nu mai are de gand sa faca acelasi lucru. Parastasul va avea loc pe 12 mai.

„Anamaria Prodan îi face pomană mamei sale pe 12 mai, puțin mai devreme decât se preconiza. Ea a vrut însă ca slujba să fie într-o sâmbătă pentru a putea veni la cimitir toți apropiații Ionelei Prodan, dar și oamenii care au iubit-o și au respectat-o pe îndrăgita artistă de-a lungul vieții.

După ce preotul va spune câteva cuvinte de suflet în memoria cântăreței, Ana va împărți pachete cu mâncare, extrem de generoase, amărâților din cimitir, celor care au nevoie cu adevărat de pâine și de o mâncare bună”, au dezvaluit surse apropiate familiei, pentru wowbiz.ro.

Anamaria Prodan, gest incredibil pentru pomana de 40 de zile a Ionelei Prodan

 

Impresara care si-a pierdut mama in urma cu cateva saptamani a aparut in cadrul unei emisiuni tv.

Anamaria a marturisit ca inca are impulsul de a-si suna mama zilnic, sa vada ce face. Impresara a renuntat la doliu desi durerea este inca in suflet. Aceasta a marturisit ca nu intelege de ce trebuie sa purtam negru cand ne moare cineva.

„Nu realizez ca mama nu mai e cum nu realizez din ’92 ca nu mai este tata. Am impulsul sa o sun… formez numarul si imi dau seama ca nu mai e. Numarul mamei mele o sa il pastrez mereu, nu o sa il sterg niciodata.

Sunt niste trairi pe care nu ai cum sa le spui in cuvinte. Imi aduc aminte, cand am venit ultima oara cu ea la tv, stiam tot (n.r. despre boala). Ma uitam si ma intrebam ‘De ce, Doamne?!’. Medicii spuneau ca o sa fie bine. Imi era ciuda ca lumea spunea ca ‘baba asta si-a taiat stomacul’, ‘cum arata la varsta ei…’, a marturisit ea la o emisiune tv.

Publicat: 07 mai 2018, 12:15 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă
×