Profa de Romana din Timisoara, acuzata ca are o relatie cu elevul de 16 ani! Mesajele compromitatoare pe care i le trimitea minorului au fost gasite de mama acestuia

Publicat: 04 mai 2018, 19:28 Autor: Echipa Ciao.ro Life

Scandal urias la un liceu din Timis! Totul a inceput dupa ce s-a aflat de povestea de dragoste dintre o tanara profesoara si unul dintre elevii sai, in varsta de numai 16 ani.

Colac peste pupaza, femeia, in varsta de 36 de ani, este casatorita. Idila dintre cei doi ar dura de mai bine de o jumatate de an, pana cand mama baiatului a dat de mesajele dintre profa si baiatul sau.

Femeia a descoperit in telefonul fiului sute de mesaje de iubire intre el si profesoara de Limba Romana. Revoltata, mama adolescentului a mers la liceu pentru a o confrunta pe profesoara, care insa a negat acuzatiile aduse.

Profa de Romana din Timisoara, acuzata ca are o relatie cu elevul de 16 ani! Ulterior, mama elevului de 16 ani a depus o plangere la Inspectoratul Scolar Judetean Timis.

Profa de Romana din Timisoara, acuzata ca are o relatie cu elevul de 16 ani!
Profa de Romana din Timisoara, acuzata ca are o relatie cu elevul de 16 ani!

Profa de Romana din Timisoara, acuzata ca are o relatie cu elevul de 16 ani!

”M-am dus la scoala si am stat de vorba cu domnul director si cu doamna diriginta a fiului meu, carora le-am cerut sa ia masuri. Nu au facut nimic, profesoara inca preda la liceu. Am fost la inspectorat si am stat de vorba cu doamna inspector general. Am depus o plangere si acum astept. Nu e normal ce se intampla acolo”, a marturisit femeia.

Mama isi doreste ca femeia sa nu mai predea in invatamant dupa cele petrecute. Ea a salvat o parte dintre mesajele de dragoste dintre baiatul ei si profa, mai ales ca la acelasi liceu, in urma cu multi ani, o poveste asemanatoare s-a petrecut cand o profesoara de franceza s-a indragostit de un elev.

La liceul din Faget s-a deschis o ancheta, iar profesoara de Romana a fost chemata sa dea explicatii in legatura cu cele intamplate.

Sursa: opiniatimisoarei.ro.

Publicat: 04 mai 2018, 19:28 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă