Madalin Ionescu, indurerat din cauza tatalui sau! Ce a patit parintele lui: „Nu stiam daca va exista un happy end!”

Publicat: 13 apr. 2018, 19:17 Autor: D. C. News 3

Fostul prezentator al emisiunii WOWbiz de la Kanal D a avut o saptamana plina de griji.

Madalin Ionescu, indurerat din cauza tatalui sau! Batranul care i-a dat viata s-a imbolnavit. Acesta a fost adus de urgenta in Capitala cu ambulanta si internat la spital. Madalin Ionescu s-a temut ca isi va pierde parintele.

Timp de 7 zile, acesta a stat ca pe ace. Toata familia s-a rugat pentru ca parintele lui Madalin sa se faca bine. ”El este tatal meu! Un om de o rară gentilețe sufleteasca… Mi-am petrecut ultimele șapte zile intre spitale, cu speranța ca va supraviețui, ca nu va pierde lupta cu destinul! Cand l-am adus cu salvarea de la Râmnicu-Vâlcea la București nu știam daca va exista un happy end! Șansele erau mici!

Madalin Ionescu, indurerat din cauza tatalui sau!

Madalin Ionescu, indurerat din cauza tatalui sau!In acest caz am reacționat ca o familie puternica, unita! Dumnezeu ne-a ascultat rugăciunile! Tata ne va mai privi o perioada cu ochii lui bleu, de o blândețe nesfârșita! Fabulosi oameni cu o extraordinara caldura sufleteasca!

Madalin Ionescu, indurerat din cauza tatalui sau!P.S.: Știți cine este tatal meu? Unul din coordonatorii lucrărilor de construcție a celor mai importante hidrocentrale din nordul Moldovei pana in inima Ardealului… Decorat înainte de 1989 pentru merite deosebite in munca, unul din eroii tăcuți ai României!

Madalin Ionescu, indurerat din cauza tatalui sau!Unul din eroii care si-au riscat de nenumărate ori propria viata pentru ca alte generații sa trăiască mai bine decât generația lui! Unul din eroii care nu si-au cerut niciodată drepturile! A făcut totul din convingere, chiar daca tara nu i-a dat mai nimic in schimb!”, a scris Mădălin Ionescu.

Publicat: 13 apr. 2018, 19:17 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă