Ce l-a atras pe Gabi Enache la amanta sa! Cum arata Lena in comparatie cu Madalina, sotia inselata si parasita

Publicat: 06 mart. 2017, 19:22 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

In luna ianuarie, lumea fotbalului a fost cuprinsa de un scandal. Stelistul Gabriel Enache a fost prins de paparazzi in timp ce se ducea la amanta sa. Nici bine nu se intorsese din cantonamentul din Turcia, ca si-a ignorat familia si s-a dus la amanta, sa se distreze!

Imaginile cu cei doi au ajuns in presa si Gabi nu a vrut sa le nege. Ba mai mult, acesta este in pragul divotului de sotia lui, Madalina, si acum nu se mai sfieste sa-i calce pragul ”amantei”, informeaza CANCAN.RO. De atunci, intre cei doi este un mic razboi care nu pare sa se termine prea curand.

Inselata si dezamagita, Madalina Enache a aparut in cadrul unei emisiuni tv unde si-a spus oful. Cu rauri de lacrimi pe obraz, aceasta a marturisit ca este distrusa de durere. Ba mai mult, a adaugat ca ea si fiica ei nu au mai primit cadouri de la sotul ei de mult timp. Nici macar de Craciun stelistul nu le-a pus ceva sub brad.

Enache nu se poate abtine sa nu se uite la trupul amantei sale
Enache nu se poate abtine sa nu se uite la trupul amantei sale

„Toti platim pentru greselile pe care le facem. Mereu am sperat ca se va schimba, dar se pare ca nu s-a intamplat. Cel mai rau imi pare de fetita, pentru ca o iubesc si nu as fi vrut sa fie tarata prin asa ceva. Eu nu mai stiu cand am primit ultima oara ceva. Nici macar de Craciun. De Sarbatori mi-a spus ca pleaca cu baietii si s-a intors abia a doua zi. A plecat, nu a pus nimic sub brad la noi”, a spus ea la Kanal D.

La scurt timp dupa declaratia sotiei, Gabi Enache a luat decizia de a-si sterge conturile de pe retelele sociale, nedorind probabil sa fie afectat de acest scandal. Neoficial, fotbalistul se chinuie sa divorteze de sotia lui, de aproape un an si jumatate, dar acum pare mai decis ca niciodata, datorita femeii care se afla in viata lui.

”Nu vreau sa discut absolut nimic despre acest subiect, nu discut despre penibilitati. Nu mai discut despre penibilitatile astea. Nu vreau sa discut despre asa ceva. Sunt oripilat de ceea ce am vazut si sunt scarbit. Nu mai conteaza, nu vreau sa mai discut despre asa ceva. Trebuie sa ma concentrez doar pe cariera. Ce vrei sa-ti spun?” este singurul comentariu facut de fotbalistul Gabriel Enache.

Gabi si Lena se potrivesc la stil vestimentar
Gabi si Lena se potrivesc la stil vestimentar

Dar Madalina Enache este o femeie puternica. Dupa ce a aflat ca sotul ei, jucatorul Stelei Gabi Enache, a inselat-o, Madalina a gasit puterea, la putin timp de la devastatoarea veste, sa se ocupe de afacerile sale, fiind surprinsa de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din Romania, la salonul de infrumusetare pe care il detine.

Acum, Gabi Enachel si Lena nu se mai ascund, semn ca jucatorul este decis sa se rupa de trecut dupa ce Cancan.ro l-a filmat in tandreturi, la mall, cu amanta. Noua iubita a lui Enache, Lena, nu s-a ferit nicio secunda sa-l mangaie ”generos” si chiar sa-l sarute pe fotbalist, iar el n-a schitat niciun gest de impotrivire.

Adevarul e ca, daca stai sa te uiti la poze, poti intelege ce l-a atras pe Gabi Enache la amanta sa. Pe langa faptul ca Lena este ceva nou pentru el, ca o gura de aer proaspat, e si senzuala si pasionala. In comparatie cu Madalina, bruneta stie sa isi scoata in evidenta trupul voluptuos. Paparazzi CANCAN.RO au filmat-o pe aceasta in timp ce se dadea jos din masina lui Gabi. Imbracata cu un body si blugi mulati, aceasta si-a etalat formele generoase la fiecare pas.

Asta e una din rarele ocazii in care Madalina s-a imbracat sexy
Asta e una din rarele ocazii in care Madalina s-a imbracat sexy

Spre deosebire de Lena, Madalina Enache e mai sfioasa cand vine vorba de trupul ei. Blondina evita pe cat posibil hainele mulate si adora ca tot timpul sa aiba camasi sau bluza largi. Chiar daca nu are un trup perfect, nu ar strica sa se imbrace putin mai provocator sau tineresc. Madalina Enache are un fizic atragator, cu forme ce nu trec neobservate. Poate stilul ei usor batranesc fata de al amantei l-a facut pe Gabi sa renunte la ea?!

In prezent, Lena e fericita alaturi de stelist, dovada ca si-a lasat si ea in urma fetita pe care o are cu un handbalist din Resita, sperand sa-si creeze o noua familie alaturi de fotbalist. Gabi la randul lui ii acorda tot timpul lui liber, ba chiar a devenit un barbat deosebit de fidel….amantei, pe care nu o scapa deloc din ochi.

Gabi si Madalina s-au casatorit in 2014, dupa doi ani de relatie, la Deva. Nasi le-au fost Nicoleta si Ioan Niculae (patronul lui Enache care, la vremea aceea juca la Astra Giurgiu). Orice i-a determinat atunci sa-si uneasca destinele a inceput usor-usor sa se risipeasca.

Madalina a fost surprinsa in timp ce purta pantaloni care nu o avantajeaza
Madalina a fost surprinsa in timp ce purta pantaloni care nu o avantajeaza
Publicat: 06 mart. 2017, 19:22 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă