A nascut in urma cu 14 ani, iar de atunci a ramas cu dureri cumplite de spate! Ce au descoperit medicii pe sira spinarii a femeii. Asa ceva e uluitor

Publicat: 30 mart. 2018, 15:50 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Clipe de groaza pentru o femeie din Florida! Timp de 14 ani, de cand devenise mama, aceasta a avut de indurat dureri groaznice de spate, insa medicii nu descopereau ce are de fapt.

La analize mai amanuntite, femeie a avut un soc cand a vazut ce se statuse in corpul ei atatia ani. In maduva spinarii are o parte din acul care fusese folosit pentru a i se administra injectie epidurala.

Amy Bright, in varsta de 41 de ani, abia se mai putea misca din cauza durerilor cumplite, asa ca a decis sa isi faca un set complet de analize. Raspunsul doctorilor a socat-o. Femeia avea in corp o parte dintr-un ac.

A nascut in urma cu 14 ani, iar de atunci a ramas cu dureri cumplite de spate!

Din nefericire, Amy nu poate fi supusa unei interventii chirurgicale. Ea risca sa ramana paralizata, pentru ca acul respectiv i-ar afecta nervii de miscare. Femeia este decisa sa dea in judecata spitalul unde a nascut-o pe fiica ei.

”Am ajuns intr-un punct critic al vietii mele, in care efectiv durerea a devenit precum o arsura permanenta. Ma tem ca nervul piciorului va fi intepat si atunci voi ajunge intr-un scaun cu rotile pentru restul vietii”, a spus Amy.

Sursa: independent.co.uk.

Publicat: 30 mart. 2018, 15:50 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă