Giani Kirita, la un pas sa fie dat afara de la Exatlon Romania! Scandalul care planeaza in jurul lui

Publicat: 26 mart. 2018, 17:55 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Cam ca peste tot unde merge, fostul jucator de fotbal nu face decat sa atraga antipatii.

Giani Kirita, la un pas sa fie dat afara de la Exatlon Romania! Fanii care s-au saturat pana peste cap de ‘talentele’ lui il vor afara. Vorbele nu au ramas doar vorbe, ci s-au materializat sub forma unei petitii online. De vina este gura mare a fotbalistului care se cearta cu Rivalii sai.

Razboiul dintre cele doua echipe s-a declansat dupa ce echipa albastra a profitat de o sansa. Au ales cel mai slab concurent de la echipa rosie. Oltin, cel mai slab dintre Faimosi, a fost cooptat de nenumarate ori pe traseu. Acest lucru i-a deranjat pe colegii lui, mai ales pe Giani Kirita.

Giani Kirita, la un pas sa fie dat afara!

Giani Kirita, la un pas sa fie dat afara de la Exatlon Romania!Dupa ce a inceput sa jigneasca in stanga si in dreapta, fanii emisiunii au trecut la fapte. Si-au exprimat nemultumirea fata de limbajul colorat pe care Giani Kirita il are.

“Aţi cerut o petiţie pentru a fi scos Giani din concurs. Dacă nu aţi înţeles până acum este un CONCURS cu o miză foarte mare! Fiecare dintre ei au jignit, au vorbit urât dar nu ştiu cum se face că atitudinea lui Giani o vedeţi numai când pierd Razboinicii. Este urât ceea ce a făcut Giani dar la fel de bine ţin să îi dau dreptate. Este provocat de atitudinea Războinicilor”, a comentat o fană a emisiunii.

Giani Kirita, la un pas sa fie dat afara de la Exatlon Romania!“Într-adevăr, nu spun că Giani a făcut un lucru bun, din contră a jignit şi a adus nişte jigniri grave echipei adverse, dar nu cred că merită tot ceea ce faceţi! Mai ales aceea petiţie venită, bineînţeles din partea fanilor susţinătorilor războinicilor. Voi credeţi că echipa de producţie va lua în considerare acea petiţie şi îl va descalifica pe Giani? Niciodată. În regulament spune clar că fiecare concurent are dreptul să-l facă pe adversar să se dezechilibreze psihic, şi asta s-a văzut, Giani a reuşit sa-i umilească pe Războinici”, este un alt comentariu.

Giani Kirita, la un pas sa fie dat afara de la Exatlon Romania!

Publicat: 26 mart. 2018, 17:55 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă