Emma Stone, castigatoarea trofeului pentru cea mai buna actrita, a facut primele declaratii referitoare la gafa majora facuta in timpul decernarii premiilor VIDEO

Publicat: 27 feb. 2017, 13:24 Autor: Echipa Ciao.ro VIDEO
Emma Stone, castigatoarea trofeului pentru cea mai buna actrita, a facut primele declaratii referitoare la gafa majora facuta in timpul decernarii premiilor VIDEO
Emma Stone a castigat Oscarul a luat premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principalcel mai bun
Emma Stone a luat premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal

Duminica noapte spre luni a avut loc cea de-a 89-a editie a galei Premiilor Oscar, la Los Angeles. Marele castigator pentru cel mai bun film a fost ’’Moonlight’’, nu inainte de a trece printr-o gafa de zile mari.

Warren Beatty, cel care trebuia sa inmaneze premiul pentru cea mai buna pelicula, s-a incurcat cand a fost nevoit sa anunte castigatorul. Acesta a luat, din greseala, plicul pe care era scris numele actritei Emma Stone, cea care a castigat premiul Oscarul pentru cea mai buna actrita in rol principal, in filmul ’’La La Land’’.

Emma Stone a facut si primele declaratii despre gafa petrecuta la Oscar 2017, cand cel mai important trofeu a fost inmanat gresit filmului in care ea a jucat.

Actrita a marturisit ca ea a avut in permanenta cartonasul care o desemna castigatoare si nu isi poate imagina cum a ajuns la Warren.

Emma Stone a marturisit amuzata ca nu stie cum s-a produs o asemenea gafa
Emma Stone a marturisit amuzata ca nu stie cum s-a produs o asemenea gafa/ foto; splash

Trofeul pentru Cel mai bun film a fost inmanat, printr-o gafa majora a prezentatorului, actorul Warren Beatty, peliculei ’’La La Land’’, Ulterior, prezentatorul a corectat anuntul, iar trofeul a fost inmanat adevaratului castigator, filmul ’’Moonlight’’.

Astfel, echipa celor de la ”La La Land” a fost nevoita sa coboare de pe scena si sa predea trofeul celor de la Moonlight.

’’Am deschis plicul si scria Emma Stone, La La Land. De aia m-am uitat la Faye (coprezentatoarea), sa stii ca nu am incercat sa fiu amuzant’’, a marturisit Warren.

Dupa gafa petrecuta, actrita Emma Stone a povestit intreaga scena.

’’Unul dintre managerii scenei a venit pe scena si a inceput sa puna intrebari. Sunt mai mult decat incantata de Moolight, cred ca este unul dintre cele mai bune filme realizate vreodata. Drumul pana la anuntarea castigatorului a fost o adevarata aventura. Sunt foarte confuza, nu stiu cum s-a putut produce o asemenea gafa. Nici macar nu stiu ce sa zic. Nu am suficienta retrospectiva pentru a procesa ce anume s-a intamplat acolo’’, a specificat Emma Stone, pentru time.com.

Publicat: 27 feb. 2017, 13:24 Autor: Echipa Ciao.ro VIDEO
Pe aceeași temă
×