A platit 50.000 de lire pentru a scapa de pielea in exces, insa arata in halul asta! Ce vedeta a ramas asa dupa operatia de micsorare a stomacului

Publicat: 21 dec. 2017, 22:46 Autor: D. C. Vedete

A platit 50.000 de lire pentru a scapa de pielea in exces. Tina Malone, in varsta de 54 de ani a gasit cea mai buna modalitate de a scapa de frigul din Marea Britanie si anume sa devina „clienta fidela” a plajelor din Spania.

Fosta actrita prefera soarele si plajele de cand a reusit sa slabeasca enorm. In doar 16 ani a scapat de 70 de kilograme. Nu va imaginati ca a reusit aceasta performanta doar prin diete si exercitii fizice, ci a apelat la medicul chirurg pentru stramtarea stomacului.

Cert este ca modalitatea aleasa pentru a slabi a dat rezultate. Tina Malone e mandra de felul in care arata si nu ezita sa-si expuna silueta in costume de baie din doua piese care mai de care mai decupate.

piele in exces

piele in exces

A platit 50.000 de lire pentru a scapa de pielea in exces

Cu toate ca nu mai are kilograme in plus, pielea femeii si-a pierdut fermitatea si atarna in cute inestetice care i-au invadat abdomenul, dar si posteriorul si coapsele.

Se pare ca acesta este rezultatul cu care Tina s-a ales in urma operatiilor si procedurilor care au costat-o 50.000 de lire sterline. Fostul star de reality show-uri si-a pus silicoane, si-a facut un facelift, un eye-lift si si-a inlaturat o parte din pielea in exces.

Malone e multumita cu felul in care arata acum si pozeaza increzatoare la piscina. Mai mult decat atat dupa ce-a reusit sa ajunga la 51 de kg, Tina se gandeste sa faca cel de-al doilea copil cu partenerul sau actual, Paul Chase cu toate ca a devenit deja bunica.

Sursa FOTO: www.ICelebTV.com

Publicat: 21 dec. 2017, 22:46 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă