Primele declaratii ale mamei baiatului umilit de Mos Nicolae! Cum se apara femeia

Publicat: 08 dec. 2017, 19:12 Autor: Echipa Ciao.ro Life

Imagini socante aparute pe Facebook. Un baietel de 5 ani a fost umilit si amenintat chiar de iubitul mamei sale, deghizat in Mos Nicolae.

Se vede clar cum barbatul il ameninta pe copil, care plange stand in genunchi, speriat, intr-un colt. La un moment dat, acesta loveste parchetul cu un obiect, care pare a fi o nuia. Langa el se afla si mama copilului, care parea amuzata de tot incidentul, insa nu a intervenit pentru a-si apara fiul, care pare vizibil traumatizat. Mai mult de atat, femeia ii cere baiatului sa ii promita Mosului ca va fi cuminte.  Autoritatile s-au sesizat dupa ce tatal biologic al micutului a alertat Protectia Copilului.

Dupa ce incidentul socant a luat amploare in mediul online, mama copilului de 5 ani isi recunoaste vina si sustine ca baiatul e sufletul ei si niciodata nu l-a batut.

Bistriteanca in varsta de 31 de ani a marturisit ca a exagerat, conform Adevarul.

”Am vrut să îl speriu puţin de Moş. A primit şi cadouri. Nu cred că în filmarea aia s-a văzut că l-a snopit în bătaie Moşu`. Recunosc că, ca şi mamă am greşit puţin. Îl cresc singură. Aşa am crezut că e bine să fac. Recunosc că am greşit. E copilul meu şi mă doare sufletul. Nu îl maltratez, e sufletul meu. Poate am exagerat puţin, dar nu l-am maltratat sau bătut niciodată”, a mărturisit mama băieţelului.

Publicat: 08 dec. 2017, 19:12 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă