8 Martie! Cea mai puternică rugăciune pentru mama

Publicat: 08 mart. 2022, 14:39 Autor: Camelia General
8 Martie! Cea mai puternică rugăciune pentru mama

Pe 8 Martie sărbătorim ziua mamei, cea mai importantă ființă pentru noi. Pentru a le dovedi cât de mult le iubim, este aproape obligatoriu să spunem, pentru ele, următoarea rugăciune.

Cea mai puternică rugăciune pentru mama

„Dumnezeule, rugându-mă Ție pentru pentru mama mea, împlinesc una din cele mai sfinte datorințe, pe care Tu ai pus-o asupra mea. Și anume: să o cinstesc și să o iubesc din tot sufletul meu și din toată inima mea.

Cea dintâi din îndatoririle mele către ea este de a mă ruga ție totdeauna pentru sănătatea și bucuria ei, a mă supune și a o ajuta din toate puterile mele.

O, Dumnezeule atotputernic, care binecuvintezi pe fii pentru părinții lor și adesea în dreapta Ta mâine îi pedepsești pentru greșelile lor.  Primește umila mea mulțumită pentru binefacerile pe care le reverși neîncetat asupra mamei mele.

Trimite-i, Preabunule, și-n viitor binecuvântările Tale și îi iartă ei greșelile pe care, ca simplă ființă, ar fi făcut.

Cea mai puternică rugăciune pentru mama. Tu poruncești să cinstesc în ea puterea Ta și să îi fiu recunoscător și mulțumitor pentru viața pe care mi-ai dat-o prin ea și pentru toate îngrijirile ce au avut și au pentru mine.

Ajută-mi dar să urmez poruncile Tale sfinte, să îi fiu supus, ascultător și să nu fac nimic care să o amărască și să o întristeze. Răsplătește-o, Preabunule, cu facerile Tale de bine pentru dragostea și îngrijirea neadormită pe care totdeauna o are pentru mine. Apăr-o de toate nenorocirile și întristările.

Dă-i viață lungă, fericită, liniștită și cu bună înțelegere.

Fă-o părtașă binecuvântarii Sfinților Tăi. Înmulțește-i roadele ostenelilor ei. Fă să prisoseacă peste ea binefacerile Tale și să sporească întru tot binele și întru îndestulare. Ca să te binecuvântăm în toate zilele vieții noastre. Amin!”.

Publicat: 08 mart. 2022, 14:39 Autor: Camelia General
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×