Elena Gheorghe, despre perioada in care era saraca! Eforturile pe care parintii le-au facut pentru ca ea sa fie artista de azi!

Publicat: 06 dec. 2017, 23:18 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Elena Gheorghe, despre perioada in care era saraca! Artista a știut de mică ce meserie o să-și aleagă. S-a născut într-o familie în care muzica a fost fel principal, iar acest lucru a făcut-o să fie conștientă că asta va face și ea toată viața.

”Mi-am dorit să cânt de când m-a dus mama pe scenă. Am avut norocul să mă nasc într-o familie de cântăreți!”, povestește artista.

Deși astăzi este una dintre cele mai apreciate și bine plătite artiste de la noi, nu întotdeauna lucruri au stat așa de bine pentru Elena Gheorghe și familia ei.

Elena Gheorghe, despre perioada in care era saraca!

”Ai mei nu aveau bani, nu cumpărau blugi de două ori pe an de Paște și de Crăciun, și era o chestie extraordinară asta care m-a ajutat să prețuiesc foarte mult lucrurile. Eu m-am maturizat de mică, am înțeles efortul incredibil pe care l-au făcut pentru mine, pentru că bugetul meu era mai mare, eu făceam cursuri de canto.

Acesta este motivul pentru care m-am simțit responsabilă să le dovedesc alor mei că toată investiția cu mine a fost de folos!”, explică artista, în final.

Vedeta ne-a oferit, în exclusivitate, informații despre cum a primit-o cel mic pe micuță, despre cum arată acum timpul lor în familia de 4 persoane, unele mai importante decât altele, și cum se simte după ce a născut a doua oară.

„Este foarte frumos, greu, dar frumos. Programul nostru este foarte încărcat, mai încărcat ca oricând. Ne-am adus aminte de aceeași perioadă când era Nicholas mic. Atunci ne-am dorit foarte mult ca primele luni din viața lui să le petrecem numai noi trei, am fost cam egoiști, dar a fost cea mai frumoasă perioadă din viața noastră. Ne-am implicat total și exact asta facem și cu fetița, numai că acum suntem 3 și cu ea 4”, explică proaspăta mămică.

Publicat: 06 dec. 2017, 23:18 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă