Doliu în lumea cinematografică! O celebră actriță a murit

Publicat: 02 mart. 2020, 16:19 Autor: Elena Arhiva
Doliu în lumea cinematografică! O celebră actriță a murit

Doliu în lumea cinematografică! Actrița care a interpretat rolul Dr. Rissner din celebrul film „În pat cu dușmanul”, Claudette Nevins, s-a stins din viață la 82 de ani.

Familia a anunțat trecerea sa în neființă pe data de 20 februarie prin intermediul unui necrolog. Talentata actriță a jucat în filme precum „Plaza Suite”, „Wait Until Dark”, „Star Trek: Insurrection” dar și în „Sleeping with the enemy”, film în care a fost colegă de platou cu Julia Roberts.

Ecranizarea din 1991 de la Hollywood a piesei de pe Broadway „Sleeping with the enemy” (In pat cu dușmanul) a avut-o drept protagonistă pe Julia Roberts care a jucat alături de Patrick Bergin. Laura Burney a unul dintre cele mai bune roluri ale lui Roberts.

Claudette Nevins, circa 1970

Ultima apariție pe sticlă a actriței Claudette Nevins a fost într-un episod din serialul „Strong Medicine”, în 2005.

„Nu a încetat niciodată să învețe și să gândească. A fost o cititoare vorace căreia îi plăcea să meargă la teatru, la filme, la expoziții de artă și în general, să fie prezentă la tot ceea ce are viața de oferit. Claudette a fost o persoană amuzantă, cu o voință de fier, nespus de disciplinată și doritoare să exceleze în tot ceea ce făcea. Fiind o feministă convinsă, a susținut activ mai multe filantropii și i-a învățat și pe cei din jurul ei despre responsabilitățile civice și personale pe care le avem față de lumea în care trăim. Cu siguranță ne va fi foarte dor de ea!”, se mai arată în necrolog.

Publicat: 02 mart. 2020, 16:19 Autor: Elena Arhiva
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă