Irinel Columbeanu nu își arată vârsta! Ce a făcut afaceristul pentru mai tânăra sa iubită

Publicat: 08 ian. 2020, 13:19 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Irinel Columbeanu nu își arată vârsta! Omul de afaceri a făcut maratonul magazinelor pentru iubita mai tinerică, care a vrut să-şi înnoiască graderoba. Oana Cojocaru a profitat de reduceri şi a probat mai multe rochii, în timp ce iubitul său o admira, dar îi și ținea lucrurile cumpărate.

Chiar dacă în primăvara aceasta, Irinel Columbenau împlineşte 63 de ani se poate spune că are o condiţie fizică de invidiat. A demonstrat acest lucru după ce s-a plimbat mai multe ore într-un mall din Capitală pentru a-i satisface toate poftele mai tinerei sale iubite.

Este cunoscut faptul că Irinel Columbeanu are probleme financiare, din acest motiv, iubita sa a vânat toate reducerile din centrul comercial. Tinerica Oana s-a uitat la rochiţele de vară, la pulovere, a analizat ţinutele aflate pe umeraşe, dar cu siguranță și prețurile lor.

Odinioară călătorea în străinătate pentru cumpărături de la branduri de top. Ieşea de-acolo cu plase imense de haine de la firme precum Chanel sau Dior,doar că după falimentul răsunător înregistrat cu firma lui de ciment, Columbeanu a schimbat numele firmelor, dar și sumele pe care le plătește pentru acestea.

 

Publicat: 08 ian. 2020, 13:19 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă