Alberta Tinu, declaraţii halucinante despre fostul soţ. Blonda vrea să îi ia copiii lui Andrei Tinu

Publicat: 29 nov. 2019, 10:24 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Scandalul dintre Alberta şi Andrei Tinu este departe de a se fi încheiat. Femeia a făcut recent acuzaţii halucinante despre fostul soţ pe care îl acuză că şi-ar abuza fiica minoră psihologic și sexual.

Alberta Tinu a menționat în fața magistraților câteva întâmplări uluitoare. Din câte se pare, Andrei Tinu a produs, cu ajutorul telefonului mobil, un videoclip cu caracter pornografic în care apare fiica lor, de patru ani.

Micuța ar fi fost filmată în timp îl atingea, în mod repetat, pe ei fratele mai mic, în zona organelor genitale. Mai mult decât atât, bunica minorilor, Emilia Iucinu, ar fi încurajat-o pe micuță afirmând: ”Dă-i la puțulică!”

”Abuzul sexual, denumit și violență sexuală, s-a manifestat asupra minorilor prin încurajarea minorei la atingerea și mângâierea organelor genitale ale fratelui acesteia la indicația pârâtului, care filma și a mamei acestuia. O manifestare gravă este și expunerea organelor sexuale ale pârâtului în fața minorei”, se arată într-un document potrivit CANCAN.RO

Alberta Tinu vrea să ia copiii de la fostul soţ

Alberta a mers alături de oamenii legii în fața casei lui Andrei Tinu, însă nu a reușit să-și ia fetița și băiatul. Fosta soție a politicianului a stat în fața porții, dar acesta nu a răspuns.

https://www.facebook.com/cancan.ro/videos/686895365050603/

Publicat: 29 nov. 2019, 10:24 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă