5 retete de salata de boeuf cu peste, carne sau fara carne! Potrivite pentru toate gusturile

14 12. 2018, 16:26

Avem pentru tine 5 retete de salata de boeuf cu peste, carne sau fara carne! Chit ca tii post sau nu, sau ca esti vegetarian si cautai o reteta delicioasa, ai nimerit bine. Aceste retete sunt testate de noi si, daca le prepari corect, vei avea parte de un aperitiv pe cinste!

5 retete de salata de boeuf

Salata de boeuf reteta originala

Ingrediente:

Pentru supa de vita:
800 g carne de vita cu os pentru supe, ciorbe – cca. 500 g carne)
3 L apa rece
2 lingurite de sare
500 g zarzavat : morcovi, radacina de patrunjel, pastarnac si o telina mica
o ceapa marisoara, intreaga (se arunca dupa fierbere)
1 lingurita boabe de piper negru

Alte ingrediente:
150 g castraveti murati (cam 3-5 bucati, depinde de dimensiuni)
150 g mazare verde din conserva
250 g cartofi fierti in coaja
Maioneza din 3 galbenusuri, 3 lingurite cu varf de mustar si 200 ml ulei (vezi reteta de Maioneza rapida)

Decor (optional)
gogosari murati
castraveti murati
masline rondele fara samburi
2-3 oua fierte
patrunjel verde
maioneza

Afla doar aici cum se prepara salata de boeuf reteta originala!

Salata boeuf fara carne

Ingrediente:

– 1/2 kg. morcov
– 5 cartofi
– 1 cutie mazăre
– 3 castraveţi acri
– 1 ou fiert
– 2 ouă nefierte
– 2 pahare ulei
– 2 linguri de muştar
– câteva măsline

Afla doar aici cum se prepara salata boeuf fara carne!

Reteta salata de boeuf cu piept de pui

Ingrediente:

500 g de piept de pui
1.5 kg de cartofi
2 radacini de pastarnac
2 morcovi
1 telina mica
500 g de gogosari murati
5 oua, 1 lamaie
ulei, sare, piper, boia dulce

Afla doar aici cum se prepara reteta salata de boeuf cu piept de pui!

Salata de boeuf cu somon afumat

Ingrediente:

doi-trei cartofi
un morcov
5 castraveți murați
3 linguri mazăre
un ou
150 grame somon afumat
măsline
maioneză

Afla doar aici cum se prepara salata de boeuf cu somon afumat!

Salata de boeuf cu ciuperci, de post

Ingrediente:

4 cartofi mari
2 morcovi maricei
o albitura
200 gr ciuperci proaspete sau conservate
200 gr mazare la punga
5 castraveciori murati
150 gr masline negre
1 borcan maioneza de post
sare si piper

Afla doar aici cum se prepara salata de boeuf cu ciuperci, de post!