5 ani de adunat capace de bere si un bar facut cu mana lui! Ce a iesit, e WOW! Mobila pe care si tu o vrei in bucataria ta

Publicat: 27 mart. 2017, 14:59 Autor: Echipa Ciao.ro Viral

Un barbat cu multa rabdare a reusit sa isi faca barul la care visa dupa ce a stat timp de 5 ani ca sa isi implineasca visul. In tot acest timp, barbatul a adunat diverse capace metalice de bere sau suc si apoi si-a proiectat barul in minte.

Dar nu a fost singur! Prietenii si familia lui l-au ajutat sa adune 2.530 capace de bere in 5 ani. Acestea sunt de la sticle de bere locala sau de import, informeaza boredpanda.com.

„Proiectul initial era sa fac o imagine anume din capace de bere. Dar ne-am dat seama ca ar fi mai usor daca am face un efect gradient, pe culori”, a marturisit barbatul care si-a construit cu mainile sale barul la care a visat timp de 5 ani.

Dupa ce a facut mobilierul din lemn, i-a luat 4 ore ca sa aranjeze capacele dupa modelul dori. „Initial, am fost strict in legatura cu asezarea capacelor dupa culoare etc. Dar apoi am decis sa mergem dupa instinct”, a mai spus barbatul.

Intreaga lor munca a fost fixata cu 5 straturi de rasina transparenta pe care au aplicat-o in cateva maini. Primul strat mai gros a fost pus direct peste blatul negru al barului pentru ca apoi sa se fixeze bine capacele. Apoi au urmat cele 4 straturi subtiri de rasina asezate cu grija ca nu cumva sa se formeze bule de aer.

Vezi aici cum iti poti face un scaun prin aceasta metoda!

Publicat: 27 mart. 2017, 14:59 Autor: Echipa Ciao.ro Viral
Pe aceeași temă