3 motive pentru care zodia Balanță este supranumită justițiarul horoscopului

Publicat: 29 Jan. 2020, 13:39 Life
3 motive pentru care zodia Balanță este supranumită justițiarul horoscopului

Balanța este cel mai justițiar semn, plin de farmec și diplomat semn dintre semnele de aer.

Cei născuți în Balanță sunt iubitori de pace, frumusețe și armonie. Ei sunt marii diplomați ai zodiacului, datorită nu doar abilității sociale, pe care o pot manifesta mai multe semne zodiacale, ci tocmai datorită acestui impuls interior de a instala pacea și echilibrul, ce reprezintă însăși rațiunea lor de a fi. Din dorința de a împăca, de a găsi cea mai bună soluție pentru toată lumea, pot ezita, nefiind perfect siguri că nu greșesc.

Persoana născută în zodia Balanță se simte mai bine în cuplu decât singură. Își dorește armonie și face tot ce crede că ține de ea ca să o asigure.

Zodia Balanță, justițiarul horoscopului

Niște parteneri de discuție de excepție, totuși cei născuți în zodia Balanța au, în aparență, obiceiul să te contrazică. În opinia lor, discuțiile în contradictoriu nu sunt decât modul de a-ți supune atenției ambele fețe ale aceluiași adevăr. Altfel, Balanțele detestă certurile și situațiile tensionate. Iată de ce este numită Balanța justițiarul horoscopului:

Nativii din zodia Balanță detestă minciuna. Este perfect cunoscut faptul că Balanța urăşte nedreptatea, tocmai de asta este și numit justițiarul din horoscop. Deşi nu este genul care să poarte ranchiună, nu va ierta persoanele care o mint. Odată ce i-ai trădat încrederea, nu-ţi va mai acorda a doua şansă.

Simțul dreptății se aplică și în dragoste și va face orice să întoarcă favorurile sexuale. Nici nu poți găsi pe cineva mai romantic, mai sensibil, mai seducător și mai corect decât nativul Balanță.

Sinceritatea este cea mai bună armă a sa. Balanța este transparentă şi onestă, motiv pentru care îşi face puţini prieteni, dar buni!

Citește și: Horoscop chinezesc 2020. Anul Nou. Ce trebuie să faci ca să îți meargă bine tot anul!

Zodia Balanță, compatibilități

În ceea ce privește  compatibilitatea între zodii,  pentru Balanță aceasta este cea mai bună cu Gemenii sau Vărsătorii, cu cei din urmă pot face o poveste de dragoste superbă, căci sunt doi visători libertini și știu să-și acorde spațiul necesar. Împreună cu Leul, cei doi vor străluci plini de ei și se vor iubi ca în povești. Cu Săgetătorul va face casă echilibrată bazată pe dreptate și corectitudine.

Sunt familiști convinși. Au capacitatea de a menține cele mai bune relații cu toți din familie. Familia unei Balanțe este, de cele mai multe ori, o familie fericită. Este un diplomat în stare pură, evită certurile de orice fel și cu orice cost, iar asta înseamnă uneori că nu-și va exprima propriile sentimente și nemulțumiri pentru a menține liniștea în cuplu.

Citește și: Horoscop 2020. Amantul perfect al zodiacului! Nu îl vei uita niciodată!

Publicat: 29 Jan. 2020, 13:39 Life
Pe aceeași temă