Cum uimesc vedetele internationale! Lady Gaga a iesit la cumparaturi camuflata

Publicat: 07 mart. 2017, 16:21 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Cum uimesc vedetele internationale! Lady Gaga a iesit la cumparaturi camuflata

Lady Gaga, cu sfârcurile la vedere
Nu de puține ori cântăreața s-a afișat purtând ținute care mai de care mai extravagante, însă de această dată Lady Gaga poată o ținută sport. Cântăreața a fost fotografiată în Los Angeles, în timp ce se afla la cumpărături cu iubitul ei, Chirstian Carino, iar vedeta și-a uitat sutienul acasă, spre deliciul privitorilor. De la începutul lunii februarie, Lady Gaga și agentul ei, Chistian Carino sunt de nedespărțit, atât profesional cât și sentimental.

Christina Aguilera a luat proporții serioase
În urmă cu un deceniu, Christina Aguilera avea o mulțime de fani, datorită calităților sale muzicale incontestabile, dar și a trupului său perfect. Acum însă, acele vremuri au apus, iar Christina s-a îngrășat considerabil. Cântăreața a fost fotografiată, în timp ce se afla în vacanță, alături de cei doi copii ai săi: Max (9 ani) și Summer (2 ani) și soțul ei, Matthew Rutler, iar formele ei nu mai sunt deloc unele tocmai demne ale unei dive.

Justin Bieber a dat muzica pe o partidă de baschet

Cântărețul nu are timp deloc să se plictisească și asta pentru că dacă nu este pe scenă, este la sala de sport sau pe terenul de baschet. Îmbrăcat cu o pereche de pantaloni scurți, largi și o bluză sport, Justin a mers să se delecteze la o partidă de baschet. Justin Bieber este unul dintre cei mai iubiți cântăreți de pe întreg mapamondul, cu milioane de fani care îl urmăresc pe contul de Instagram.

Nicole Kidman s-a împrietenit cu Mickey Mouse
Actrița a mers la Disneyland pentru o scurtă vacanță, iar acolo nu a putut rata ocazia de a se fotografia cu celebrul personaj de desene animate, Mickey Mouse. Îmbrăcată în alb și cu o cămașă albastră, Nicole și Michey formează ”cuplul” perfect.

Jennifer Garner e mămică cu normă întreagă
Dacă unele vedete preferă să își lase copiii în grija bonelor, Jennifer Garner este o mămică full-time. Atunci când nu este pe platourile de filmare, se ocupă în totalitate de cele 3 fetițe pe care le are. Le ia de la grădiniță și este foarte protectoare cu ele, care orice mămică care își face cu sfințenie ”datoria” de mamă. Jennifer Garner este căsătorită cu actorul Ben Affleck și au 3 copii pe: Violet (11 ani) , Seraphina (8 ani) , Samuel (5 ani).

Publicat: 07 mart. 2017, 16:21 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă