Zodia care va avea mult noroc pe plan profesional. Vine o veste foarte bună până pe 15 iulie. Minerva, previziuni complete

Publicat: 06 iul. 2024, 15:33 Autor: Loredana Dumitrașcu Horoscop

Zodia care va avea mult noroc pe plan profesional. Vine o veste foarte bună până pe 15 iulie. Minerva, previziuni complete.

Minerva spune că o zodie va lua decizia vieții sale. Se anunță schimbări importante pentru acești nativi în perioada următoare, iar lucruri interesante se pot petrece.

Astrologul Minerva a prezentat horoscopul complet pentru perioada următoare. Se anunță zile de vis pentru o zodie, dar și o serie de provocări pentru alți nativi.

Conform horoscopului prezentat de Minerva, Berbecul este cel care va lua decizia vieții sale. Nativii acestei zodii pot să facă schimbări extrem de importante, fie că este vorba de valorile lor, sau despre dorințe. Citește mai multe aici.

Horoscopul karmic al lunii iulie 2024! Totul se plătește pentru 3 zodii + Roata se întoarce pentru acești nativi

Horoscopul karmic al lunii iulie 2024! Pe măsură ce vara sosește în mijlocul unei lumi oarecum în flăcări, sezonul Racului promite să ne țină, ca întotdeauna, într-o energie de susținere pentru a ne adapta nevoile.

Iulie oferă o mulțime de șanse de a ne bucura de corpul nostru, hrana și natura datorită lui Marte în Taur pentru prima dată din 2022. Pe măsură ce trecem în august, Mercur se va învârti retrograd în Leu în a patra cuadratură, ajutându-ne să vorbim mai puțin și să simțim mai mult. Combinația verii de energie liniștitoare a Racului și luna plină a Vărsătorului din 19 va face ușor să accesați bunătatea și autenticitatea.

Horoscopul karmic al lunii iulie 2024! BERBEC

Vara 2024 îți cere să te concentrezi asupra inimii și casei tale. Pe parcursul lunilor iulie și august, ciclurile lunii vor deschide oportunități de explorare în zona ta de familie și pasiune. Vara aceasta este o șansă pentru tine de a recunoaște legătura dintre realitatea ta și dorințele tale din interior: copiii tăi, partenerii și colegii tăi pot fi cu adevărat fericiți doar dacă ești aliniat cu adevărul tău. Citește mai multe aici. Citește mai multe aici.

Publicat: 06 iul. 2024, 15:33 Autor: Loredana Dumitrașcu Horoscop
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×