VIDEO. O mai ţii minte pe Catrinel, bebeluşa sexy de la Cronica Cârcotaşilor? Este profesoară şi locuieşte departe de România

Publicat: 16 Sep. 2020, 13:43 Vedete

Catrinel Sandu, fosta bebelușă de la “Cronica Cârcotașilor”, era iubită de publicul român, pentru zâmbetul frumos, dar şi pentru lejeritatea cu care dansa mereu. Formată ca balerină, Catrinel Sandu a dispărut de pe micile ecrane, iar viaţa ei a intrat într-un con de umbră.

Însă, Catrinel s-a căsătorit, are două fetiţe superbe, dar după mai bine de zece ani de căsătorie cu fostul jucător de tenis Gabriel Trifu, Catrinel a divorţat. Însă, frumasa blondă şi-a regăsit fericirea în brațele medicului stomatolog Steve Schroeter, alături de care duce o viață de poveste în vila superbă cumpărată recent, în Florida.

Catrinel este profesoară de balet la o școală de prestigiu din America, radiind de fericire alături de soţul său şi de cele două fetiţe pe care le are din căsnicia cu fostul tenismen. Şi cum imaginile vorbesc de la sine, Ciao.ro vă prezintă o colecţie de forografii cu frumoasa balerină.

Catrinel, o viaţă de poveste

Catrinel și iubitul său, Steve, sunt împreună din 2017 și se înțeleg de minune. Cei doi s-au căsătorit în anul 2019 şi sunt mai fericiţi ca oricând. Catrinel Sandu a divorțat de jucătorul de tenis Gabriel Trifu, cu care are două fetițe, pe Sara și Lara. Micuțele trăiesc în acest moment cu mama lor în Sarasota, Florida, alături de Steve, de profesie medic stomatolog. La rândul său, acesta are doi băieți dintr-o căsnicie anterioară.

Catrinel Sandu a devenit cunoscută în România ca „bebeluşă” la „Cronica Cârcotaşilor”. Chiar de la prima ediție, din anul 2000, a devenit vedeta postului Prima TV. Totodată, a semnat și coregrafia show-ului televizat, fiind dansatoare de profesie (a absolvit cursurile Liceului de Coregrafie, iar apoi și ATF, secția creație coregrafică din cadrul Liceului de Coregrafie București).

Ulterior, a mai fost prezentatoare și realizatoare la o serie de emisiuni de la același post TV, printre care: „Boom Boom„, „Miss Tres Jolie„, „Aici e de noi„, “Camera de râs„, „Caravana Prima” și „Kaiser Fest”.

În toamna anului 2003, vedeta s-a transferat la postul Național TV.  Aici a prezentat emisiunile „Ora de comedie”, „Suflete pereche”, “Nu suntem blonde” și „Naționala de bere”. S-a implicat coregrafic și nu doar în programul de Revelion 2003-2004 și a jucat rolul Mirelei în serialul „Cuscrele”.

Publicat: 16 Sep. 2020, 13:43 Vedete
Pe aceeași temă