VIDEO. Și-a luat fiul de la grădiniță îmbrăcată într-o ținută ”porno”! Fosta soție a bossului din PSD a făcut ”valuri” printre celelalte mămici

Publicat: 21 sept. 2020, 13:25 Autor: Andreea Voicu Vedete

Fosta soție a politicianului Codrin Ștefănescu, Alice Constantinică, a fost surprinsă într-o ținută foarte sexy, de vară, la grădiniță! Nu singură însă, ci alături de noul ei iubit. 

Paparazzi CIAO.RO au surprins-o pe fosta soție a politicianului Codrin Ștefănescu, Alice Constantinică, într-o ipostază extrem de provocatoare! S-a afișat sexy la grădiniță, acolo de unde și-a luat copilul.

Cu ochelarii de soare la ochi și părul ”sauvage”, Alice a îmbrăcat un top care i-a pus în valoare bustul, dar și o pereche de pantaloni extrem de scurți, care i-au pus în valoare picioarele lungi și tonifiate! Alături de ea, Cătălin Plapcianu, noul iubit al fotomodelului care… a plimbat câinele în lesă!

Recent, Alice Constantinică și Cătălin Plapcianu s-au afișat pe litoral

Recent, cei doi au avut parte de o ”escapadă” pe litoralul românesc, acolo unde au fost surprinși în timp ce se scăldau în razele soarelui. Alice Constantinică s-a separat de Codrin Ștefănescu, celebrul politician. Fotomodelul, totuși, nu ar fi avut timp ”să jelească” după fosta relație, căci deja se afișase la braț cu alt bărbat, semn că și-a refăcut viața sentimentală. Fotomodelul și-a găsit alinarea în brațele unui fost crai de Dorobanți, Cătălin Plapcianu, scrie Cancan.

Nici noul ei iubiti nu a stat departe de luminile reflectoarelor, căci fostul crai de Dorobanți a devenit cunoscut în urmă cu 12 ani, când a reușit să distrugă, la propriu, un Lamborghini Murcielago de 250.000 de euro într-un accident auto. Atunci, el avea o relație cu Ramona Gabor. Intrase pe contrasens și a intrat frontal într-un alt autoturism, având viteza de 150 km/h. În urma accidentului, el a fost găsit nevinovat, iar procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au închis dosarul în care, inițial, Cătălin Plapcianu a fost cercetat pentru vătămarea din culpa a celor doua tinere, pe motiv că „fapta nu exista”.

Publicat: 21 sept. 2020, 13:25 Autor: Andreea Voicu Vedete
Pe aceeași temă