Vestea tristă a zilei! Vedeta a murit după ce și-a tratat cancerul de colon cu sucuri și vitamina C în loc de chimioterapie

Publicat: 21 sept. 2023, 10:03 Autor: Camelia Vedete

Vestea tristă a zilei! Vedeta a murit după ce și-a tratat cancerul de colon cu sucuri și vitamina C în loc de chimioterapie.

Jessie Lee Ward, milionară și specialistă în marketing, a fost diagnosticată cu cancer de colon în luna marie după ce și-a făcut niște analize uzuale. Medicul oncolog i-a recomandat chimioterapie intensă ca fiind singura ei șansă, dar femeia a refuzat.

Vestea tristă a zilei!

Mai mult, medicul i-a spus că ”nu mai apucă Crăciunul”, aceasta a preferat să meargă pe tratamente naturale. Jessie Lee Ward a apelat la tratamente alternative, precum camera hiperbară cu oxigen, curele cu ozon sau terapie cu lumină roșie.

Într-un video pe Instagram, Jessie Lee Ward le-a spus fanilor. ”Chirurgul și oncologul meu sunt 100% proxeneți. Nu de femei, ci de chimioterapie. Ei adoră prostia aia. Nu am văzut în viața mea o prezentare mai convingătoare în favoarea chimio. Ar trebui să intre în vânzări”, scrie Daily Mail.

Milionara a subliniat că este ”antichimio” și că nu și-ar lăsa nici câinele să facă dacă acesta ar avea cancer.

Vedeta a murit după ce și-a tratat cancerul de colon cu sucuri și vitamina C în loc de chimioterapie

Jessie Lee Ward și-a documentat tratamentul netradițional pe toate canalele de social media, o parte dintre fanii ei reacționând însă negativă la refuzul ei de a accepta medicina alopată.

Vedeta de pe TikTok a încercat să scape de afecțiune consumând 12 sucuri pe zi, luând doze mari de vitamina C și executând un număr foarte mare de genoflexiuni.

În ultima ei postare de pe 5 septembrie, Jessie Lee Ward mărturisea că este încă pe tratament holistic, dar că postează mai rar pentru că are ”dureri”. Cu toate acestea, 12 zile mai târziu, vedeta murea.

Foto: Instagram/TikTok

Publicat: 21 sept. 2023, 10:03 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă