Vedeta Instagram cu cel mai mare fund si cei mai mari sani! Si-a intrebat fanii ce operatii sa-si faca pentru a le fi pe plac iar acum arata asa FOTO

Publicat: 12 Jul. 2019, 14:41 Life

Tipa asta i-a lasat pe fanii ei sa-i spuna exact cum sa arate si si-a facut operatii estetice doar ca sa le fie lor pe plac si intr-un final a reusit.

Vedeta de pe Instagram cu cel mai mare fund si cei mai mari sani! Mandy Blanco are 26 de ani si aproape 1 milion de urmaritori pe Instagram acolo unde si-a dorit mereu sa devina celebra. Tanara blonda din Louisiana este prima persoana care si-a transformat radical intregul corp pentru a le fi pe plac fanilor sai.

A facut un sondaj pe social media sa afle ce ar prefera fanii ei sa isi imbunatateasca si a facut intocmai voia lor. Pentru ca avea parte de un val foarte mare de „hate” pe profilul ei Mandy a deschis un dialog cu cei care o criticau si le-a oferit posibilitatea de a ii spune exact ce cred ei ca ar trebui sa-si faca pentru a arata cu adevarat bine.

Vedeta de pe Instagram cu cel mai mare fund si cei mai mari sani!

Zis si facut, dupa o serie de interventii la fund si sani care au costat-o peste 30.000 de dolari acum Mandy arata exact asa cum fanii ei si-au dorit. Are un bust urias si un fund foarte mare si proeminent, dar asta nu a fost suficient.

Ca sa fie si mai apreciata de comunitatea ei de fani a decis sa-si subtieze si talia si de atunci urmaritorii ei au explodat iar reactiile au devenit mult mai pozitive. Acum toata lumea este multumita si desi ea nu a visat niciodata sa arate asa, acum se bucura de faptul ca oamenii o plac iar asta o face sa se placa si ea mai mult.

Reactiile pozitive si modul in care este apreciata pentru formele ei au facut-o sa ajunga sa-si castige existenta ca model pe Instagram si spera sa faca o cariera din asta. Desi concurenta e mare, sunt foarte multe femei care o urmaresc pentru ca formele ei sunt destul de generoase iar tinutele pe care ea le promoveaza si le poarta se potrivesc de minune si pentru tipele mai plinute.

 

Publicat: 12 Jul. 2019, 14:41 Life
Pe aceeași temă