Vedeta care nu se epileaza! Ce raspuns are ea pentru barbatii care ii spun sa se rada pe picioare

Publicat: 29 Oct. 2017, 10:09 Vedete

Adele nu se epileaza! E tot timpul aranjata, machiata in ton cu moda si tinuta ei e impecabila. Dar Adele a facut o marturisire recent. Vedeta de peste Ocean a recunoscut ca se epileaza foarte rar.

Daca in Romania orice vedeta care apare in public trebuie sa fie aranjata, in America lucrurile stau altfel. Tot mai multe vedete adopta stilul ‘natural’.

Adica renunta sa se mai epileze, fie ca e vorba de picioare, axila sau zona intima. Printre ele se numara Miley Cyrus, Paris Jackson sau Adele.

Adele nu se epileaza!

Adele nu se epileaza!Adele a declarat ca se epileaza foarte rar pe picioale. Aceasta isi elimina parul de pe gambe doar cand poarta fuste scurte, in turnee. Daca cineva ii face observatie, are si un raspuns potrivit.

Adele nu se epileaza!Evident, il foloseste in cazul barbatilor cum majoritatea femeilor se epileaza. „Daca spune ceva, am un singur raspuns: ‘Epileaza-te tu!'”, a marturisit recent Adele, conform yve.ro.

Se pare ca artista se alatura sirului de vedete care incearca sa convinga femeile sa fie naturale si sa faca doar ce isi doresc ele, nu ce le dicteaza societatea.

Publicat: 29 Oct. 2017, 10:09 Vedete
Pe aceeași temă